Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9149753 www.bgdnes.bg

Шишарката стана Зоро

В пандемията с тези маски всички сме като филмови герои, казва чалга легендата

Радо Шишарката се чувства като легендарния герой Зоро, когато сложи маска. Това заяви самият легендарен чалга изпълнител по повод новите мерки за борба с коронавируса, които включват носенето на предпазни средства на открито.
"Началото на маските в киното е дадено в далечната 1919 година с измисления герой на Джонсън Маккъли. Днес, 100 години от първата маска в киното, всеки един гражданин на света може да бъде филмов герой. Не е ли странно всичко това?! Нима 100 години някой ни е подготвял за този ден, за този грандиозен филмов спектакъл, днес всички ще бъдем участници в сценария, написан от някого, за който единствено може само да гадаем. Искам да кажа нещо за всички фенове на киното, колкото и страшно да звучи - филмът започна", описа вирусната ситуация Шишарката.
Изпълнителят трудно намира участия и като своите колеги живее с неизвестностите около музикалната сцена. Разкрива, че преди въвеждането на извънредното положение е имал планирани много ангажименти, но всичките пропадат. Сегашната ситуация му позволява да прекарва повече време със съпругата си Силвия и малкия Самуил, който се роди през лятото на миналата година. Ядосан е, че малкият и среден бизнес търпи сериозни загуби от ситуацията, и се надява да успее да се вдигне на крака след пандемията.
Шишарката допълва, че търси спокойствието и не обича да се бута в тълпите.


Облеклото на Зоро - измислен герой, който защитава бедните, включва изцяло черен костюм с развяващ се плащ, черна шапка в андалуски стил с голяма периферия и черна маска, която прикрива горната част на лицето му. Със своята рапира той оставя знак, който е негова запазена марка - голямо Z, изписано с три замаха на сабята.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама