Реклама
https://m.bgdnes.bg/covid-19/article/9156787 www.bgdnes.bg

Кирил Добрев от БСП е заразен с коронавирус

"Положителното на COVID 19 e, че явно не подминава политиците. В петък PCR тестът ми беше отрицателен, днес обаче е положителен". Това написа Кирил Добрев от Националния съвет на БСП във фейсбук профила си.

"Протоколът за контактните лица е да се изследват след 7 дни от срещата или по-рано, ако имат симптоми. Надявам се всички, имали контакт с мен, да са отрицателни в тестовете и позитивни в мислите. Съжалявам за причиненото неудобство", пише още той.

Реклама

"Грижата за себе си минава и през грижа за другите. Нека по-малко философстваме и повече да спазваме мерките. Нека изберем друг начин да правим напук на правителството, тук не става въпрос за него, а за лекарите. За българските лекари, които са истински изтощени", призова Кирил Добрев.

Това е поредният случаи на заразен от коронавирус в редиците на левицата. По-рано днес стана ясно, че депутатът от БСП Иван Иванов също е заразен с коронавирус, а преди няколко дни зам.-шефът на социалистите в парламента - Драгомир Стойнев, също съобщи, че е с положителен тест за COVID-19.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама