Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9162128 www.bgdnes.bg

Алисия и Галена номинирани за "Жена на годината"

Бившата на Божинов се бори за приза в категория "Мода", а колежката й за най-стилна дама

Попфолк певиците завземат нови територии!
Алисия и Галена се борят за приза "Жена на годината". Двете изпълнителки не са номинирани в категория "Музика", а в съвсем различно поприще от пеенето.
Бившата на Валери Божинов - Алисия, е фаворит за приза в раздел "Мода". Тя е номинирана заедно с партньорката си в дизайнерския бизнес Димка Шаламанова. Двете дами от години развиват успешен бранд. И марката им е все по-популярна. Дрехи, направени от певицата, се носят от куп знаменитости като Гери-Никол и Диляна Попова.
Алисия отдавна е в модния бранш. Тя умело съчетава кариерата си на сцената и тази на дизайнер.
Изпълнителката на вечния хит "Карамел" има огромен моден талант. Открива го преди повече от 10 години. И започва да се занимава сериозно с мода.


Кожелката й Галена се бори за статуетката в категория "Стил". Конкуренцията е огромна, ала певицата е с най-големи шансове от останалите дами. Номинирани в категорията са още моделът Глория Петкова и Мария Силвестър. Водещата вече се е окичвала с приза и едва ли отново ще го грабне. Още повече ще натежи фактът, че гласуването е онлайн, а Галена е подкрепяна от огромна маса.
В последните години дуетната половинка на Криско е една от най-влиятелните жени в България, що се отнася за стил. Галена от дълго време разчита на личен стилист. С него тя обикаля из най-известните бутици в света и винаги е наясно с модните тенденции. Стилът на Галена е провокативен - нещо, което все повече допада на хората.
Най-оспорвана ще е битката в категория "Музика". Номинирани са все деца на популярни светски персони. Щерката на Саня Армутлиева - Алма, дъщерята на Ваня Щерева - Мила Робърт, и детето на пиарката Ива Екимова - Дара. Четвъртата номинирана е Поли Генова. Певицата, която ни представи на "Евровизия", вече е вдигала статуетката в тази категория преди няколко години.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама