Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/9168232 www.bgdnes.bg

Славиша с български екип

Фаворитът за нов треньор на "Левски" Славиша Стоянович ще заложи на предимно български екип. За разлика от предишния му престой на "Герена", сега той ще заложи на родни помощници.

По всяка вероятност в щаба му ще има само един чужденец, който ще дойде с него. Това със сигурност няма да е дясната му ръка в отборите, които води досега - Небойша Милошевич. Сърбинът в момента е помощник на Деян Станкович в "Цървена звезда" и не смята да напуска. Почти сигурно чужденецът в щаба на Стоянович ще е кондиционен спец.

Реклама

В екипа със сигурност ще е Живко Миланов. Доскорошният капитан на "Левски" ще трупа опит покрай сърбина със словенски паспорт. Именно бившият бранител на "сините" ще ги води в тежкото гостуване на "Лудогорец" в неделя. Едва след това новият треньор ще застъпи на поста си.

Не е изключено Стоянович да върне на "Герена" Асен Букарев. Двамата работиха заедно предишния път. Освен това бившият футболист на "Левски" бе помощник на 50-годишния специалист в националния отбор на Латвия. В момента Букарев е свободен, след като напусна "Витоша" малко преди разформироването на тима.

Според предварителните планове Стоянович трябва да пристигне в София днес, за да подпише с "Левски". На "Герена" се надяват това да не бъде осуетено заради пандемията от коронавирус. След като парафира, специалистът ще изгледа на живо двубоя с "Лудогорец". Другата седмица ще бъде представен официално и ще поеме тренировките на тима.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама