Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9170939 www.bgdnes.bg

Откраднаха самоличността на жената на Криско

Цвети бясна, снимките й гепени от непозната

Най-сексапилните снимки на Крисковица бяха откраднати.
Цвети изпада в шок, когато вижда своя облик като профилна снимка на жена с име Марияна Павлова. Освен на профила мнимата жена краде почти всички по-палави снимки на жената на най-известния рапър у нас и ги представя като свои. Марияна, която показва себе си с образа на Цвети, е от Велинград, но живее в София. Мими описва отношенията си като сложни, като най-вероятно мечтае за връзка с Криско, чието сърце обаче е заето от истинската Цвети.


Бившата стюардеса е бясна заради крадените й снимки. Единственото, което Цвети прави в случая, е да помоли своите 85,2 хил. последователи да докладват фейк профила и да спасят самоличността й. Бързо след акцията фалшивата страница е изтрита, но Цвети продължава да се чувства застрашена от кражби. Въпреки всичко тя приема всичко с чувство на хумор и се шегува със своите приятели във фейсбук, че всъщност тя е откраднала профила на Марияна.
Докато младата майка се занимава с фалшификациите, Криско прави див кючек, с който ще избухне днес. Странното начинание идва след облог с Николаос Цитиридис, който беше сигурен, че габровецът не може да направи песен с ориенталски ритми. Криско трябваше за пет дни да запише кючек с авторска музика, текст и клип. Кристиан Талев информира всеки ден феновете си за напредъка си, като дори ще включи един от най-шантавите си почитатели във видеото.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама