Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9173071 www.bgdnes.bg

Борко Чучков с близначката Доротея Толева

Нова светска двойка на хоризонта

Нямам причина да говоря за личния си живот, казва продуцентът

Нова двойка се задава на светския хоризонт!
Това са филмовият продуцент Борислав Чучков и моделката и актриса Доротея Толева.
Синът на композитора Виктор Чучков – Борко, и близначката красавица Доротея се познават отдавна, но от поне половин година са сериозно заедно, дори са сгодени, твърди мълвата.
"Нямам причина да говоря за личния си живот. Не го и правя", каза пред "България Днес" Борко Чучков, който така и не отрече новината за връзка между него и моделката.
Доротея е сестра на Емануела, жена на друг популярен продуцент - Андрей. Двамата са женени от четири години и имат син на две години - Васил.


Почти по същото време, в което стават гаджета Емануела и Андрей, между Борко и Доротея прехвърча стрелата на любовта. С днешна дата и те живеят заедно, като мълвата твърди, че са сгодени. За сватба обаче официално и двамата не потвърдиха.
"Не обсъждаме живота си", обясни от своя страна и красивата близначка. Все пак двойката не се крие, но не смята, че отношенията им трябва да бъдат достояние на хората, тъй като Борко Чучков има две деца - Евгени и Елена. Синът на музиканта Виктор Чучков дълго бе женен за дипломатката Наталия Узунова.

Реклама


За любовта му с едната от близначките Толеви става ясно на премиерата на филма "Снимки с Юки", на който е продуцент и който взе наградата на публиката на "София филм фест". Тогава красавицата Доротея го придружи на премиерата.
Малко след тази лента Борко участва като актьор и в тв сериал по Нова тв - "Господин Х и морето".
"Рядко заставам пред камера и го правя само за проекти, които харесвам. Това е и първото ми участие в сериал и се надявам на зрителите да им хареса и да ги усмихна. Приех поканата на Димитър Гочев веднага, защото харесах идеята, сценария, а и няколко дни във Варна лятото не са за изпускане", разказа тогава Борислав Чучков. Във филма една от главните роли е поверена на любимата му Доротея, а двамата изкарват фантастично лято.


Преди да се появи дългокраката красавица, светските клюки свързваха името на Борислав Чучков с Рая Пеева. За това, че си падал по нея, стана ясно по време на снимките на "Пеещите обувки" - игрален филм, свързан с творчеството и живота на певицата Леа Иванова, в чийто образ влезе Рая. Бащата на Борко пък бе написал музиката. "Той толкова бе хлътнал по нея, но нещо не се получиха нещата", твърдят близките им. С днешна дата Рая Пеева е щастлива с актьора Явор Бахаров и също скоро ще става булка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама