Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9251401 www.bgdnes.bg

Ралица Паскалева плаче за децата от Сандански

За злото никога няма обяснение, смята актрисата

Два часа красавицата рони сълзи за погубените от майка си малчугани

Над два часа плаче Ралица Паскалева за убитите деца в Сандански! Талантливата актриса и водеща споделя в социалните мрежи за терзанията си, щом научава за трагедията, видя "България Днес".

"След новините за майката, погубила животите на двете си деца, плаках над два часа! Сърцето ми се изпълни с тъга, скръб, гняв, безсилие, неразбиране", разкрива красавицата. Тя лее сълзи за закланите братче и сестриче - 5-годишния Васил и 3-годишната Ивон. За смъртта на малчуганите е обвинена собствената им майка Кристина Дунчева. Според разкритията родителката е била тормозена от мъжа си и свекър си и е отключила психични проблеми.

Реклама

"Запитах Господ защо не е спрял демоните на тази жена и не е спасил животите на тези деца", казва водещата на "Игри на волята". После мъдро отговаря, че лошото не може да се обясни. "За злото никога няма обяснение! Но знам едно със сигурност - Бог плаче с нас и тези деца са при него! Сигурна съм, че нашият Небесен Баща ги е прегърнал. Но трябва да треперим от злото тук - на Земята, от самите нас, защото ние бавно и методично превръщаме света си в Ад!", категорична е актрисата. Тя се моли на Бог да помага на хората.

На вярата се уповава Паскалева. При едно от пътешествията си тя влиза в река Йордан, където Христос е кръстен от Св. Йоан Кръстител. По-късно отива със семейството си в Йерусалим, за да кръсти там сина си Максим.

Освен че е набожна, звездата от "Откраднат живот" е и много емоционална. В началото на годината Ралица тъгува по половинката си - волейболиста Теодор Салпаров, който по това време играе в Русия. Споделя, че той много й липсва, и затова му носи дрехите. След това пуска клип в инстаграм, на който плаче от радост за успели свои студенти. Преди да се ангажира с медицинския сериал, Паскалева преподава актьорско майсторство за кино и театър в МОНТФИЗ, като преди това "краде" занаята от Стефан Данаилов. "Плача на филми, на книги, плача за животните, плача за хората по улиците, за много неща плача", разказва хубавицата и признава, че понякога емоциите властват над нея.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама