Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9251482 www.bgdnes.bg

Чисто голи, Диляна, Азис и Николета спасяват кучета

12 известни в благотворителен календар

Без дрехи всички сме просто хора, категорични са звездите

"Без дрехи и етика всички сме просто хора. Подарете си за Коледа добрини."

Това пожелание отправиха Диляна Попова, Николета Лозанова и Азис от профилите си във фейсбук към фенове и приятели.

Те и 9 български звезди се снимаха чисто голи в стилни черно-бели фотоси. Събра ги благотворителният календар BeHumane. Целта на продажбата е да насърчи осиновяването на бездомни животни у нас, както и да се съберат средства за онези любимци, за които се грижи фондация "Шаро - подай лапа на изоставените".

Реклама

Азис, Александра Петканова, Ваня Джаферович, Диляна Попова, Иво Аръков, Калин Врачански, Койна Русева, Краси Георгиев, Люси Дяковска, Николета Лозанова, Папи Ханс и Прея се включиха в календара. Той е изцяло с благотворителна цел и се стреми да насърчи доброто и човешкото в нас, твърдят от фондацията. Познатите и обичани български звезди свалиха дрехите си, за да покажат, че "без дрехи и етика в същността си сме просто хора". По този начин те решиха да изразят съпричастността си с каузите на двете организации, създали този проект. Към звездите се присъединиха и кученцата, които намериха свой дом благодарение на фондация "Шаро": Айрън, Амига, Ари, Вито, Дарк, Дикси, Домино, Зара, Мими, Мики, Тара и Чарли.

"Тук съм една от многото, а ти бъди един от малкото, за да образуваме заедно "многото", което ще бъде "всичкото" за една бездомна душа," съветва феновете си най-успешната ни моделка Николета Лозанова.

"Нямам срам, когато е за благотворителност", сподели от своя страна актрисата Койна Русева. Тя и колегата й Калин Врачански са "кучкари" отдавна и двамата цял живот са имали домашни любимци. "Дори като бях по-малък, ги хранех по улицата и всеки път си взимах от нас по нещо, което им давах", сподели Врачански.

"Те са невинни душички! Винаги когато мога, осиновявам, но не смятам, че трябва да се хваля с това. Имам куче, преди известно време си взех още едно, то ме избра. Те са нашите ангели", сподели певицата Люси Дяковска.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама