Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9251834 www.bgdnes.bg

Избират Мис Плеймейт онлайн

Конкурс ще има, но без публика, казва Любен Дилов

Коронавирусът в крайна сметка няма да провали най-сексапилния конкурс у нас. Надпреварата за новата носителка на титлата "Мис Плеймейт" ще се проведе онлайн. Това споделя един от организаторите на секси надпреварата Любен Дилов-син.
"Конкурсът ще е без публика, но ще се излъчва на живо по интернет. Това не е конкурс за красота, но дава възможност на готини, млади и весели хора да се промотират и да осъществят промяна в живота си" - казва Дилов.


Плановете са онлайн събитието да се проведе на 13 декември. Самият конкурс ще се снима в зала в столичен хотел. Всичко това ще се случи, ако пандемията не осуети по някакъв начин замислената програма. Организаторите на конкурса споделят, че съвсем скоро ще разкрият още подробности и ще кажат с точност детайлите около него.
"Мис Плеймейт" от години е една от най-желаните титли сред родните мацки. Конкурсът събира на едно място млади и нахакани девойки, които изкушават с перфектни форми и заковават вниманието с провокативно поведение. Тази година за наградата от 20 бона се борят особено привлекателни и интересни момичета. За първи път в историята на конкурса има и транссексулна кандидатка за лентата.


Пандемията за малко да провали надпреварата тази година. Обмисляше се тя да се отложи за 2021 г. Решението конкурс да има, макар и онлайн, радва момичетата и те са готови да дадат всичко от себе си, за да грабнат голямата награда.
Липсата на публика няма да попречи "Мис Плеймейт" отново да се нареди сред най-обсъжданите и интересни събития у нас. Единствените губещи ще са жадните за много плът и силикон, които няма да успеят да ги видят на живо. Дано имат повече късмет догодина!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама