Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9273906 www.bgdnes.bg

Лейди България 2019 Ивана Славова: Правят се страшно много частни партита

Наемат си къщи, танцьорки, оркестър

КОЯ Е ТЯ

Ивана Славова е носителка на короната "Лейди България 2019". Красавицата е организатор и лицензиант на конкурса "Кралица на София". Наскоро брюнетката се оказа блокирана в хотел в Париж по време на почивка във френската столица. Причината бе кървавият атентат в Ница и последвалата национална карантина във Франция. Как се прибра у нас и кои са неразказаните истории на моделката четете в следващите редове.

- Заради кървавия атентат в Ница и последвалата национална карантина във Франция се оказахте блокирана в хотел в Париж. Как премина прибирането ви в България?

- Полетът закъсня около час и половина, но друг проблем нямаше. На летище София обаче не ни поискаха декларации, а би трябвало. Чрез агенцията, с която си бях запазила почивката, ми бяха разпечатали предварително декларация, в които се подписваме, че на своя отговорност летим, нямаме симптоми и не сме заразени с коронавирус. Но такава у нас при кацането никой не поиска, а трябваше да се предаде. Не е много сериозно така да се неглижира този въпрос. Могат да влязат например 30 заразени човека, които няма да знаят, че носят вируса в себе си, ще обикалят улиците и могат да заразят още много хора. Също така нямаше и тестове на пристигащите от самолета. Аз съм на мнение, че на летището трябва задължително да се правят тестове на кацащите у нас пътници.
- Как са нещата около теб сега?
- Голяма част от семейството ми са болни от COVID-19. След като се прибрах, си направих тест и преди няколко дни също, тъй като ме гони параноя заради многото заболели покрай мен. И двата бяха отрицателни, нямам и симптоми. Имам приятели, които са в болница в много тежко състояние.
- Как се предпазваш?
- Избягвам да излизам. Виждам се само с един-двама много близки мои хора, които вече са го изкарали и на мен ми е по-спокойно. Ограничавам пътуванията, доколкото е възможно. А в професионален план няма как да организирам много събития. Но имам много заявки за частни партита. По телефона организирам нещата, но не присъствам на място, както преди.
- Значи хората се събират все пак?
- Да, частни партита има страшно много. Хората търсят къща. Аз им намирам варианти и те си избират. По желание си викат танцьорка, оркестър, изпълнител. След като няма заведения и не са уплашени от вируса, те търсят алтернативен вариант за забавление. Лично аз не подкрепям такива събития в сегашната ситуация, но това е част от работата ми и не мога да кажа "не" на клиентите си. Ако аз откажа, те ще намерят начин партито да се състои.
- За какви купони те търсят най-вече?
- Основно за ергенски и момински партита. Също рождени и имени дни. Дали ще са в заведение, вила или частна къща - аз поемам цялата организация, от която се нуждаят.
- Какви са тенденциите в пандемията - по-шумно или по-кротко да преминават тези сбирки?
- Определено са по-скромни. Има осезаема разлика от това, което е било преди, и това, което е сега. Усеща се спад в бюджета, с който разполагат повечето компании за каквото и да е мероприятие. Те са и по-малко като бройка вече, което е добре.
- Наред с бизнеса през 2019 сложи и короната на "Лейди България". Как се стигна дотам?
- Записах се на конкурса съвсем случайно, не беше планирано. Моя приятелка ми каза за него и ме нави да участвам. Малко преди тази надпревара категорично се бях отказала да участвам повече в подобен тип събития, тъй като съм на мнение, че има много пошлост в повечето конкурси и се печелят по начин, по който всички знаем. Бях много скептично настроена, но всъщност се радвам, че се съгласих, защото зад конкурса "Лейди България" стои кауза. Момичетата бяха много интелигентни, почти всяка от тях има собствен бизнес и всяка от тях има речник. Може да излезе пред публиката и да каже смислено изречение за разлика от повечето други конкурси. Няма голота и дори липсваше тур по бански. Гледат се съвсем различни неща.
- Разкажи ни повече за себе си.
- Родена съм в и съм израснала в София. Завърших Втора немска гимназия, а след това колеж и гимназия по охрана и сигурност с профил "Лична охрана". Сега уча "Противодействие на тероризма".
- Имаш ли човек до себе си?
- Не, свободна съм. Скоро приключих връзка и си дадох сметка, че няма повече да позволя никой да помрачава усмивката ми и да дава тон в живота ми.
- Явно имаш характер.
- По принцип съм много инатлив човек и когато се запъна на нещо, много държа с цената на всичко то да се случи. По същия начин, като прекратя отношения с човек, не се връщам назад в никакъв случай. Иначе съм много постоянна и амбициозна и често търся нещо, което да ме развива. Последното нещо в професионален план бе фотосесия за новата колекция на Стоян Радичев от бални рокли. Получи се страхотно и съм много удовлетворена. Такъв е резултатът, когато се работи с истински професионалисти.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама