Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9275917 www.bgdnes.bg

Софка започна с домашните партита

След затварянето на дискотеките

Рапърът Ванко 1 също се кълчи в хола

Купоните продължават с пълна сила, този път в домашна обстановка.

Вече месец нощните барове и дискотеките са затворени. Липсата на сцена за изява и шумни партита се отразява сериозно на изпълнителите. Софи Маринова реши кардинално проблема. Ромската перла си организира хоум парти със силна музика и мезета. Заедно с няколко приятели,Софка танцува и купонясва в хола си. Звездата само преди дни беше кума на своя близка приятелка. За събитието се похвали самата Софи с няколко кадъра от церемонията. Тя се състоя в изключително тесен кръг, а партито след това също е в домашна обстановка.

Рапърът Ванко 1, който напоследък се хвали с охолния си начин на живот, също си спретна домашно парти. В тузарско жилище Ванко кани няколко сексапилни мацки и мускулести приятели. Сред гостите му отново е Мис България 2017 Тамара Георгиева. Най-красивата българка напоследък често е забелязвана в компанията на пловдивския мачо. С пура в уста и чаша марково уиски Ванко 1 припява дуета си с Азис "Като тебе втори няма". Рапърът все по-често напомня за себе си. След като си направи профил в инстаграм, Ванко не спира да пуска снимки от луксозни автомобили и пищни купони.

За късмет на всички мераклии за домашни партита диджей Дамян и колегата му Яворчо продължават традицията си от пролетта и правят онлайн включвания. На виртуалните купони присъстват по над 2 хил. човека.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама