Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9278035 www.bgdnes.bg

Актьорът и фитнес инструктор Кристиан Кирилов: Щях да припадна в "Маскираният певец"

Имам клаустрофобия, едва дишах под прикритието на Златния

КОЙ Е ТОЙ

Актьорът Кристиан Кирилов изгря в ролята на Митака в сериала "София ден и нощ". С фолкпевицата Джулия са едни от най-симпатичните светски двойки, като двамата сключиха и граждански брак. Преди броени дни Кристиан се оказа зад облеклото на Златния в шоуто "Маскираният певец", успявайки да заблуди панелисти и зрители до последно. Освен това Кристиан е модел, фитнес инструктор и попфолк изпълнител.

- Успя да заблудиш и панелисти, и зрители в "Маскираният певец" зад маската на Златния. Доволен ли си?

Реклама

- Предоволен съм, защото стигнах до полуфинала. Още повече че толкова добри певци и артисти отпаднаха преди това. Уникално преживяване беше, което ме зареди с много адреналин и нови запознанства. Самият костюм беше доста сложен и ми беше много трудно да измислям движения с него.

- Тежеше ли много?

- Много, трябваше да се сложи и шкембе отпред, което ми пречеше да дишам нормално. И аз не съм малък. Може би на 20% и дори по-малко се виждаше от нормалното зрение.

- Формата ти помогна ли да се справиш?

- Да. Трябваше да намеря някакъв баланс, защото още на първия лайв щях да припадна буквално. На втория също. Тръгнах да се раздавам, както винаги го правя на участия с жена ми. Но аз пея под маската и едновременно танцувам. Адреналинът също е голям, понеже сме на живо и в един момент казвам на Кико в слушалката - ще припадна, какво да правя. Отделно страдам от клаустрофобия и беше страшно преживяване. На другите лайфове вече започнах да свиквам, да балансирам, по-бавно да дишам и нещата си дойдоха на мястото. Но най-страшното беше на предпоследното живо предаване, в което на песента "Дано" се качих да пея на масата на панелистите. Можеше да падна, но успях да се овладея. После ме питаха да не съм луд да го направя, при положение че нищо не се вижда.

- Дали пък вече не си преборил клаустрофобията с участието си?

- Може, да (смее се). Трудно е, но като ти кажат, че е твой ред да излезеш вече, и забравяш за всичко. Дори много неща не ги помня и като го гледам, после се питам аз ли съм го направил. Въобще не мислиш за нищо, а само за изпълнението.

- Наистина ли панелистите не знаят кои са хората зад маските?

- Абсолютно! В първия сезон бях малко скептично настроен и се питах как така никой няма да знае кои са участниците. Но сега, след като бях в предаването, се убедих в това. Когато ходех на репетиции, цял ден бях затворен в подвижните и модерни нови фургони, които са с климатик, телевизор, кафе машина, хладилник. Реално не можеш да мръднеш и ако искаш да отидеш до тоалетна, трябва да пишеш. Не можеш да говориш с никой, а реално за мен знаят няколко човека, които ми помагат да си облека костюма и човека, който идва да ме вземе. Но панелистите наистина си нямат идея кой е, като смъкнах маската, всички дойдоха да си говорят с мен и бяха искрено изненадани.

Реклама

- Значи си е същинска карантина в шоуто?

- Да, абсолютно! Даже като идваха до мен, когато махнах маската, ми беше неудобно в първите няколко минути и им казвах да не говорят с мен. А те ме успокоиха, че участието ми е приключило и вече може. Наистина не можех да говоря с никой освен с малцината от екипа, които знаеха. Беше ми много странно, все едно излизаш от затвора. Много емоции действително.

- Твоята половинка Джулия ли те запали по музиката?

- Не, на мен винаги ми е било мечта да се занимавам с музика. Когато споделих на Джулия в началото, че ще правя моя песен, тя ми каза - да бе, да, нарочно го казваш, защото ме сваляш. А аз вече бях дал на композитора Даниел Ганев да я работи и в крайна сметка се решихме на дует с нея. Тогава Джулия ми каза да отида с нея на участие и там видях, че хората ни обичат. Това ми дава стимул и мотивация да продължавам.

- И двамата сте млади и хубави, а ревнувате ли се?

- И двамата сме ревниви, но сме намерили баланса. Ако не се ревнуват хората, малко ще е съмнително. Свикнали сме на писането на различни фенове и ухажори. Но това е част от играта.

- Как се случиха нещата с нея? Кой кого свали?

- Аз я свалих, разбира се, че ако чакам тя да ме свали мен... Много рядко ходя по дискотеки, но веднъж го направих на нейно участие. Направо отидох на сцената, посочих я с пръст сякаш отдавна се познаваме и направо я смъкнах от сцената. Разменихме си номерата, а след 5-6 дни заминах за САЩ. Бях на кастинги в Ню Йорк и Лос Анджелис. Всеки ден говорихме по 7-8 часа на видеоразговори. Исках да се видим, като се върна, а тя все не искаше. Тогава беше форматът "ВИП Брадър" и тя си мислеше, че ще влизам в къщата и ще се хваля с нея. А аз й показвам Ню Йорк и небостъргачите и се чудя за какъв "ВИП брадър" ми говори. Но всеки човек си има опасения. Тогава като изгряваща звезда в попфолка беше нормално да се притеснява. Дошъл някакъв нацепен мъжага, на който му се носи славата на мачо. Какво ли си е помислила тогава. Но после видя, че съм сериозно момче. Аз съм доста весел и с чувство за хумор, тя също и нещата се случиха между нас.

- Сега мислите ли и за деца?

- Да и дори работим по въпроса. Но смятам, че то ще се случи, когато си дойде времето. Господ си знае работата. Даже се шегуваме, че тази година беше идеална за тази работа, както сме затворени вкъщи.

- На какви кастинги беше зад океана?

- Звъннаха ми за една реклама на енергийна напитка. Имах сключен договор и трябваше да снимам с Брус Уилис. Но заради пандемията нещата се осуетиха. Аз съм позитивен човек и вярвам, че каквото ти е писано, това и ще се случи.

- Неприлични предложения получавате ли с Джулия?

- Преди да се оженя и да имам по-сериозна приятелка, която да обявя публично, е имало към мен страшно много предложения. Но откакто знаят, че имам жена, хората сякаш имат респект и спряха. И към двамата е имало такива предложения и от мъже, и от жени. Колкото жени са ми писали, толкова и мъже. Не знам какво им става на тия хора. Но това е тенденция в цял свят. Даже хомосексуалните мъже са по-нахални от жените в днешно време. Нямам нищо против тях. Даже бяха пуснали един порно клип с трима мъже и уж аз съм бил единият от тях.

- Разбра ли се кой и защо го е направил?

- Моят мениджър много беше ядосан. Точно тогава бях предложил брак на жена ми и на другия ден го пуснаха този клип. Пишеха "шок", "ужас", "изненада" и т.н. За този, които казаха, че съм бил аз, всъщност е динамото на гей порноиндустрията. Казва се Виктор Ром и е с милиони последователи. Филмът е час и половина, а те са отрязали кадър от 7 секунди, на които прилича на мен. А ако погледнеш профила му, нямаме никаква прилика. Явно това е било атака от някой гневен, на когото не съм обърнал внимание.

- Да те върна към сериала "София ден и нощ", който най-вече те изстреля. Липсва ли ти?

- Да, три години и половина сме го снимали. Станахме си като семейство. Сега има много нови предложения за съвместна работа, но карантината ги спря за момента.

- Продължаваш ли с фитнеса ударно и през изолацията? Как мотивираш хората да не се залежават вкъщи?

- Той е начин на живот за мен. Мотивирам хората да не престават да се движат и да си изберат подходящ за тях спорт. Може и да не е фитнес. Ако на теб не ти се тренира, може да отидеш в гората да се разходиш. Движението е най-важно.

Реклама
Реклама
Реклама