Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9278817 www.bgdnes.bg

Николета на фризьор ден след карантината

Преди 33-ия си рожден ден

Ники М. я изненада с торта с Том и Джери, Божинов й изпя песен

Само ден след като изтече карантината й, най-популярната българска плеймейтка Николета Лозанова хукна по фризьори. НиЛо побърза да се отдаде на разкрасителни процедури, видяха топпапараците на "България Днес".

Без изобщо да се притеснява от строгите мерки срещу коронавируса, сексбомбата посети салон за красота, където имаше час. Николета се метна на черен джип мерцедес с шофьор, облечена в анцуг и червени маратонки. Тя бе две седмици под карантина, след като любимият й, вратарят на "Левски" Николай Михайлов, се зарази с COVID-19. За щастие играчът мина безпроблемно през болестта и вече е на линия.

Реклама

Самият Ники Михайлов също веднага се втурна навън, след като му изтече карантината.

Малко след като Николета отиде да се подстригва, вратарят се показа с нов автомобил - също черен джип, но от марката "Рейндж Роувър". Ники М. отиде до Националната футболна база в Бояна, където държи заведение. Двамата с Николета прекарват голяма част от времето си там и често могат да бъдат забелязани в базата. Над заведението Ники има дори свой собствен апартамент.

Посещението на Николета при фризьора хич не беше случайно. Само няколко дни след като си направи прическата, в понеделник плеймейтката празнува рожден ден. Николета бе изненадана от Ники М. за празника си с огромна триетажна торта с мотиви от любимото й анимационно филмче "Том и Джери" и шоколадови мишлета по нея. Имаше и надпис: "Честит рожден ден, Мише", както и инициалите на плеймейтката NL. Михайлов не пропусна да напише своето пожелание към любимата си и в социалните мрежи.

Заради затворените заведения Николета за първи път прекара рождения си ден в домашна обстановка в луксозния си апартамент. Домът й вече има коледна украса, мигащи лампички, както и множество балони. С нея на празника бяха само Ники М. и Никол, дъщеричката на Николета от брака й с Валери Божинов. Първият й официален съпруг не присъства на семейната вечеря, но изпя специална песен за майката на второто си дете.

Николета получи куп поздрави от популярни личности и се похвали с кадри от дома си, на които се вижда, че е получила множество подаръци и букети от цветя.

Днес баджанаците Ники и Валери имат мач за първи път от близо месец насам. "Левски" приема на стадион "Георги Аспарухов" борещия се за титлата отбор на "Локомотив" (Пд). Интересно дали ще посветят гол или евентуална победа на Николета.

НиЛо: Правих се на силна, а бях слаба

Николета Лозанова изпадна в откровения навръх личния си празник. Тя призна, че е имало моменти, когато е била слаба.

"Честит 33-ти рожден ден на мен. Една толкова очаквана и любима за мен фраза има нов смисъл и значение. Днес повече от всякога ценя здравето и живота си, ценя онова, което съдбата може да ми отнеме във всеки един момент. Научих по трудния начин най-простите уроци... Правих се на силна, когато бях най-слаба... Криех от себе си истината за самата мен. Заслепявах се от суетата си, заобикалях се с имитации. И макар да се натъжавам, когато пиша тези редове, всъщност си давам сметка, че трябва да съм щастлива. Защото днес ставам на 33 и знам най-после коя съм и къде отивам. Благодаря на хората, които ме обичат такава, каквато съм. Благодаря на себе си, че открих смисъла на живота си. Благодаря на всички, които днес ме трогнаха и разплакаха със своите красиви и истински пожелания", написа Лозанова.

Реклама
Реклама
Реклама