Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9278999 www.bgdnes.bg

Дизайнерката Мегз: Карбовски още не е завел дело срещу мен

Ще го съдя заедно с други хора, заканва се Каканашева

Мартин Карбовски още не е завел дело срещу дизайнерката Мегз.

Преди няколко седмици Каканашева обвини журналиста, че е искал секс от нея и други плеймейтки в замяна на ефирно време в тв предаването му.

Карбовски бе категоричен, че ще съди Каканашева и всеки друг, който разпространява налудни версии по негов адрес.

Реклама

"Към момента не съм получила призовка за дело от него - призна ексклузивно пред "България Днес" Мегз. - Ако пристигне, е добре дошла. Чакам да видим какво ще се случи", добави още дизайнерката.

Каканашева също има желание да съди Карбовски. Тя твърди, че е събрала редица доказателства срещу журналиста, които да представи в съда. Част от чатовете Мегз вече показа в социалната мрежа. Но твърди, че крие още козове в ръкава си.

Делото няма да бъде заведено само от Мегз. А и от други популярни личности, за които Карбовски е разпространявал информация, която не отговаря на истината.

"Няма да коментирам нищо на тема дело, защото това би му дало някаква информация. Но както казах, моето няма да е самостоятелно заведено, а с други хора", разкрива още Мегз.

На страната на дизайнерката са редица плеймейтки. Две от най-популярните - Михаела Тодорова и Нора Недкова, вече взеха страната на Каканашева.

"Има и други момичета, които не искат да се шуми около имената им. Не знам дали ще имат смелостта да си признаят за това какво им е говорил и заплашвал", казва още Мегз.

"България Днес" потърси за коментар и Мартин Карбовски, ала журналистът не отговаряше на мобилния си телефон.

Реклама
Реклама
Реклама