Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9281105 www.bgdnes.bg

БГ сапунена звезда в Турция без гадже

Цялото време на Гюлсим Али е заето от снимките на новия й сериал

Без гадже и с много професионални ангажименти минава времето на българската сапунена звезда Гюлсим Али.
25-годишната девойка, която е родом от Русе, в момента е една от най-големите звезди в Турция заради участието си в сериала "Планината на сърцата". Продукцията, която се излъчва по една от най-големите телевизии в южната ни съседка, продължава да снима нови епизоди и Гюлсим буквално няма свободен ден. Така не й остава време нито за близките й, нито за любовни отношения.
"Нямам време дори за социалните мрежи, тъй като продължаваме снимките на сериала, в който имам главна роля. Работим здраво и вече сме много уморени, но подкрепата на публиката ми дава сили и ме прави много щастлива. Радвам се, че ме подкрепят дори хора, които не могат да гледат сериала на техния език и вероятно не разбират", заяви емоционално русенката, като добави, че съвсем скоро ще съобщи голяма радостна вест за нея.
Популярността на Гюлсим толкова много нарасна през последните седмици, че вече един милион души я следват в Инстаграм и постоянно й пишат окуражителни коментари.
В "Планината на сърцата" Али се превъплъщава в ролята на Дилек, а сериалът разказва за тримата братовчеди Танер, Рамазан и Вейсел и заплетени любовни истории. Гюлсим за пръв път попада в светлината на прожекторите през 2009 г., когато печели в София конкурса "Супермодел на България". Тогава тя е едва на 14 г. и е най-малката участничка, но впечатлява журито с отлични мерки и височина от 174 сантиметра. Впоследствие хубавицата представи страната ни на световно дефиле в бразилския град Сао Пауло. Родена е на 18 февруари 1995 г. в семейството на български турци, които живеят в дунавската ни столица.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама