Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/9287456 www.bgdnes.bg

Бившата на Неймар се съблече

Моделката Наталия Барулич се раздели с Неймар и реши да му покаже какво е загубил. Хърватката, която изкара кратък романс със звездата на "Пари Сен Жермен", се снима гола.

Манекенката позира както майка я е родила в последната си фотосесия. Кадрите са направени на плажа на тайнствено екзотично място.

Реклама

Наталия не спира да работи след края на връзката си с Неймар. Тя постоянно снима за различни марки и списания. Доста от фотосесиите й са по бельо.

Неймар и моделката бяха заедно едва няколко месеца. Докато връзката им траеше, Наталия прекара по-голямата част от времето си при футболиста в Париж. Двамата дори се снимаха за известно списание, за да официализират отношенията си. Това явно не им донесе късмет, защото скоро след фотосесията сложиха край на любовните си отношения.

Наталия явно е любимка на известните мъже. Преди да се забие с Неймар, тя беше гадже на музикалната звезда Малума. Двамата бяха заедно две години, преди да се разделят в края на 2019-а. Скоро след това моделката се оказа в леглото на бразилския футболист. Но не се задържа дълго там и сега сърцето й е свободно.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама