Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9396996 www.bgdnes.bg

Краси Радков си прави маникюр

Култовият актьор се разкрасява

Мариан Бачев го води в салон за красота

На разкрасителни процедури се подлага Краси Радков. Един от най-близките хора на Слави Трифонов бе уловен от папараците на "България Днес", докато влиза в салон за красота.

Обичаният комик бе заведен в студиото от своя добър приятел и колега Мариан Бачев. Двамата имаха уговорена среща в близост до НДК, след което потеглиха към студиото за красота, което също се намира в центъра на София. След дълго лутане в района около салона актьорите паркираха возилото. И се насочиха към центъра за разкрасяване.

Реклама

Краси е новобранец в салона за красота. Той за сефте използва услугите на това студио.

Не така стоят нещата с неговия колега Бачев. Мариан е редовен посетител на салона. Именно той предвождаше Радков в студиото и го представи на персонала. След като прекара едва няколко минути в разкрасителния център, за да представи колегата си Радков, Бачев се изниза от салона и тръгна по задачки.

В козметичното студио Краси прекара повече от час. Салонът предлага редица процедури - от подстрижка до топене на мазнините в тялото. Краси влиза в студиото за съвсем различно нещо. Той нито иска да смени прическата си, нито да премахне вредните неща от тялото си.

Радков си направи маникюр в салона, забеляза зоркото око на топфотографите на вестника, които дебнат актьора през цялото време, докато той е в центъра за красота.

Именно от Бачев Радков разбира за тази процедура. Наскоро Краси забелязал колко добре изглеждат ръцете на колегата му. И му завидял за идеалните нокти.

След маникюра и ноктите на Радков са изваяни. Те са изпилени до съвършенство, а накрая са полирани за блясък.

Тази процедура от дълго време не се счита за запазена територия за жените. Редица мъже от родния хайлайф ежемесечно се подлагат на оформяване на ноктите.

Реклама

След излизането от студиото Краси не отлепяше поглед от изваяните си нокти. Той не спря да се вторачва в тях и ги оглежда няколко минути, докато стигне до автомобила си.

Краси е наясно, че в София шофирането е ужасно, ако си с голям автомобил. Тъй като в този ден актьорът се бе впуснал в обиколки из центъра, той бе взел колата на съпругата си. Возило е малко и компактно. Идеално е за паркиране в малките централни улички.

Реклама
Реклама
Реклама