Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/9403432 www.bgdnes.bg

Каранга заби нова бразилка

Бившата звезда на ЦСКА Фернандо Каранга заби нова бразилка. Тя се казва Присила Фонтенеле, изявява се като модел и влогър и има близо 500 000 последователи в социалните мрежи.

Двамата са заедно от няколко месеца и вече не крият любовта си. Присила е изключително атрактивна и щедро показва пищните си форми. В момента Фернандо и новата му мацка се наслаждават един на друг в родната Бразилия, където купонясват с приятели. Те са отседнали на крайбрежието и разполагат с прекрасна гледка край Атлантическия океан. Каранга е във ваканция заради паузата в китайското първенство, където играе за "Хенан".

Реклама

Заради Присила любимецът на феновете на ЦСКА заряза съпругата си Карла. Преди малко повече от година двамата станаха родители за втори път, но въпреки това връзката им приключи безславно. Карла дори се отрече от фамилията Каранга и вече използва моминското си име. Тя се изнесла заедно с децата, вероятно бясна на доскоро благоверния си съпруг. За двамата предстои развод и спорове за попечителство и издръжки.

Въпреки всичко Каранга изглежда по-щастлив от всякога с новото си гадже. Двамата с Присила се обясняват в любов един на друг и връзката им изглежда сериозна.

"Две подобни и специални сърца се срещнаха, за да напишат красива история - казва тяхна приятелка. - Нека това да продължи вечно. Безброй благословии за вас. Белезите и пътеките събраха двама специални хора. Тя заслужава безкрайно щастие и намери принц."

Каранга и Присила най-вероятно ще заживеят заедно в Китай след подновяването на местното първенство. Нападателят има договор с "Хенан" до края на 2022 година.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама