Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9419398 www.bgdnes.bg

Мис Калифорния Ивет Арделиан: Спечелих с естествено държане и чувство за хумор

Това ценя и в мъжете

Коя е тя

Ивет Арделиан е родена през 1991 г. в София. През 2004 г. заминава за Америка с родителите си и по-малкия си брат. Завършва криминалистика, но мечтата й винаги е била да се занимава с мода и кино. През 2015 г. участва с малка роля в телевизионния сериал "Империя". Преди три години се мести от Чикаго в Лос Анджелис, Калифорния. Същата година печели титлата Мис Холивуд, а две години по-късно и короната Мис Калифорния. От 2020 г. работи на непълно работно време към Националната гвардия на САЩ. В момента наред с модната кариера подготвя и собствена модна колекция дамски облекла.

- Ивет, носителка сте на титлата Мис Калифорния. Как решихте да се явите на конкурса и как преборихте конкуренцията?

Реклама

- През 2018 г. спечелих Мис Холивуд и 2020 г. бях поканена да участвам на конкурса за титлата Мис Калифорния. Преборих конкуренцията с естественото си държание и с чувството ми за хумор.

- Ще се включите в надпреварата за "Мис Америка Интернешънъл". С каква кауза ще се явите?

- Моята кауза, с която се включвам в надпреварата за "Мис Америка Интернешънъл" е "Борба срещу насилниците". Избрах я, защото насилието е голям проблем както в Америка, така и в цял свят.

- Имате и други титли. Колко корони красят колекцията ви и какво ви носят те?

- Имам две титли, Мис Холивуд 2018 и Мис Калифорния 2020. Всяка една от тези награди ме мотивират да продължавам да търся и развивам себе си в посоката, която съм избрала.

- Как и защо напуснахте България?

Реклама

- Живея в Лос Анджелис от началото на 2018 г. Семейството ми емигрира през 2004 г., когато бях на 13 г.

- Може да се похвалите с успешна кариера на модел сред огромна конкуренция. Каква е тайната?

- Тайната е да бъдеш себе си и да следваш мечтите си.

- Вълнуващ ли е животът ви там? Срещате ли известни личности?

- Да, срещам популярни личности. Животът ми е пълен с положителни емоции.

- Наред с работата си като модел обмисляте ли да опитате и актьорска кариера?

- Имам малък опит в киното. Участвала съм в сцени на телевизионния сериал "Империя".

- През последните години в България моделите се подлагат на редица корекции във външния вид. Как се гледа на такива подобрения там, където вие работите? И дали още може да се каже, че българките са най-красивите в света?

- В САЩ годишно се правят около 5 милиона операции за корекция на външния вид. Главната тенденция на пластичната хирургия тук е стремеж към безупречен естетичен резултат, който да изглежда максимално естествено. Жените във всички държави са красиви по различен начин, но безспорен факт е, че българките са едни от най-красивите жени в света.

- Имате ли човек до себе си? С какво може да ви впечатли един мъж?

- Не съм обвързана. За да ме впечатли един мъж, най-важното, което той трябва да притежава, е чувство за хумор.

- Какви са плановете ви за бъдещето? Има ли вероятност да се завърнете в България? И ако не сте модел, с какво друго бихте искали да се занимавате?

- В близко бъдеще планът ми е да завърша модната си колекция. На този етап няма вероятност да се завърна в България. Освен с моден дизайн бих се занимавала и с интериорен дизайн.

Реклама
Реклама
Реклама