Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9419531 www.bgdnes.bg

Поп-футбол: Миро пристана на Стоичков

Гласовитият блондин в анцуг по поръчка от Камата 

Неочаквана комбинация: Миро от "Каризма" и Христо Стоичков! Гласовитият изпълнител пристана на Камата и е сред първите официални посланици на марката на футболния ас.

Както знаят феновете на носителя на "Златната топка", миналата есен той представи у нас марката си спортни дрехи. Сега Миро е част от рекламната кампания и се пусна в снежнобял анцуг на Камата. Любопитното е, че белият спортен екип е прототип и не може да бъде купен от онлайн магазина на Стоичков.

Реклама

Направен е специално за Миро, който пожелал анцуг в бял цвят със златен кант. "Това е най-хубавият екип, който съм имал изобщо - "Златната осмица"!", хвали се Миро. Но прогнозира, че доста от феновете му ще искат същия бял екип и на Камата ще му се наложи да заложи този цвят за продукция. Освен със спортни екипи, тениски и шапки Камата пусна още и линия суджуци и вино.

Миро все така спортува активно и набляга на фитнеса (ако залите са отворени), а напоследък и на заниманията на открито. Последната му мания е конната езда и преди температурите да паднат до минус 10 градуса, успя да се порадва на прекрасното зимно време върху гърба на Аполон и Памира.

Изпълнителят е решен да се научи да язди и взема уроци за начинаещи от професионалист, като до края на 2021 г. се надява да е усвоил ездата.

Междувременно бившият "каризмар" е зает и със снимките на нов клип, който изглежда, че ще е доста провокативен. От кадри зад кулисите се вижда, че Миро ще е гол до кръста, а панталоните му всеки момент ще се свлекат надолу. Певецът е изчистил всички мазнини от тялото си и танцува провокативно, като често му се налага да придърпва панталоните нагоре.

Женската фенбаза пищи от удоволствие: "Кой ще ти слуша песен, като те види така!", "Кажи ми, че това е фотошоп, иначе ще припадна", "Мале, ослепителен! Супер си!".

Реклама
Реклама
Реклама