Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9419586 www.bgdnes.bg

Звездата Джерард Бътлър пак у нас: Момичета, сам съм!

Идва след месец, изпреварва "Непобедимите 4" на Дарина Павлова

Актьорът Джерард Бътлър ще се върне отново на български терен само след месец за снимките на нов филм от франчайза "Код". Вече се работи по четвъртата част на лентата с името Night Has Fallen, а от "Ню Бояна" потвърдиха в нета, че клапата ще щракне и у нас. На режисьорския стол сяда Рик Роман Во, който направи и "Код: Ангелът". По всяка вероятност новият екшън на Бътлър ще изпревари у нас снимките на "Непобедимите 4", за който Силвестър Сталоун от доста време събира звезден екип заедно с продуцентката Дарина Павлова. Пандемията обаче им забави проекта.

"Български момичета, сам съм! Чакам ви", сподели звездата Джерард Бътлър в интервю за чуждестранната преса. Преди половин година той се раздели с Морган Браун след 7-годишна връзка, а списание "Пийпъл" го щракна преди дни с мистериозна жена. Тя обаче три дни след публикацията вече бе сменена от друга, с която Бътлър бе на почивка в Мексико.

Реклама

Шотландският чаровник е сред най-често срещаните артисти от световен ранг, които могат да бъдат засечени по родните улици. Немалко българки вече успяха да си направят селфита с красавеца. "В Рила най-много ми харесва. И хората са прекрасни", твърди 51-годишната звезда и допълва, че може и да дойде с кучето Шушка, което отглежда, след като го взе от България и го осинови.

Освен Бътлър се предполага, че други световноизвестни звезди няма да дойдат да снимат в новия "Код" у нас. Преди дни изданието Digital Spy отбеляза, че звездата Морган Фрийман няма да участва в новата лента, след като в предишната именно той наследи президентския стол в Белия дом, като се превърна в основна мишена за терористите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама