Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/9422093 www.bgdnes.bg

Любовница лъгала жената на Тайгър Уудс

Пъклен план за измама на съпругата на Тайгър Уудс - Ерин Нордегрен, разкри бивша любовница на голфъра. Разбира се, леконравната Рейчъл Ухител връща лентата през 2009 г., малко преди да гръмне чутовният скандал с изневерите на тъмнокожата звезда на аристократичния спорт.

Рейчъл имаше връзка в Тайгър именно през 2009 година, когато през ноември световната преса подхвана лидера в ранглистата заради извънбрачните му авантюри. Според нейния разказ в нов документален филм на НВО двамата любовници разбрали, че изданието "Нешънъл Инкуайър" ги е разкрило и предстои да публикува пиперливата новина.

Реклама

"Чудехме се с Тайгър какво да измислим, за да избегнем скандала - казва някогашната мениджърка на нощен клуб и хостеса в него. - Все пак той бе щ1 в световния голф, баща на две деца, образът му пред обществото бе на отдаден баща и съпруг и не можехме да си позволим такъв разтърсващ обрат в живота му."

За целта решили за изпреварят събитията и да смекчат тежкия удар. "Много мислехме, но трябваше да се действа бързо. Затова решихме да се обадя направо на съпругата му Ерин и да й обясня, че няма нищо вярно. Звъннах по телефона на Ерин и разговаряхме около половин час. Обясних й, че предстои да излезе такъв материал, но че репортерите преекспонират жестоко една-две снимки, на които само изглежда, че двамата със съпруга й сме в по-близки отношения. Няма нищо вярно в това и той никога не е имал сексуални отношения с мен. Имаше ефект, Ерин повярва и когато информацията се появи, тя не й повярва. Помислих си: "Боже, размина ни се." За жалост започнаха да валят имена на жени, с които Тайгър е правил секс през годините на брака си. Тогава вече нещата в семейството станаха неспасяеми", коментира Ухител.

Накрая, точно навръх големия американски празник Деня на благодарността, 26 ноември 2009 г., бентът на лъжите се скъсва и отприщва чутовен скандал. Тайгър бе изгонен от семейния дом, катастрофира в дърво и цунамито от изневерите му го отнесе. В медиите се появяваха ден през ден имена на негови любовници и истории. След като станаха дузина, темата омръзна на публиката, но не и на красивата моделка, която си взе двете деца, по-голямата част от парите на Тайгър, възлизащи в онзи момент на няколко десетки милиона долара, и се прибра в родната Швеция. Самият голфър призна, че е пристрастен към секса и постъпи в клиника за лечение. Историята показва, че не се е излекувал съвсем, но за щастие бившата му жена му разрешава да поддържа нормална връзка със синовете си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама