Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/9446754 www.bgdnes.bg

"Локомотив" (Дряново) започна ударна подготовка

Ръководството на клуба представи новия спортно-технически директор Ивелин Драшков, предвидени са и пет контроли

С водосвет за здраве, отслужен ототец Георги, стартира подготовката на мъжкия представителен отбор на ФК „Локомотив 1927“ (Дряново).

Реклама

С група от 20 състезатели отборът започна подготвителния период за участието си в пролетния полусезон на Северозападна Трета лига, където момчетата от подбалканското градче са девети във временното класиране.

Преди първата тренировка председателят на УС Пламен Обрешков представи новия спортно-технически щаб на клуба, който ще работи с момчетата през 2021 г. Ивелин Драшков заема поста спортно-технически директор. Старши треньор ще бъде Светлин Иванов, а Иван Шипкалиев - негов помощник. Треньор на вратарите остава Стойчо Ганчев. Първата тренировка уважи целият Управителен съвет на клуба и председателят на Общински съвет Дряново Тодор Георгиев, който декларира подкрепа на отбора от него и от името на Кмета на община Дряново г-н Трифон Панчев.

С тима се разделят Иван Христов, Георги Колев, Явор Генчев, Тодор Чирпанов и Мартин Иванов, като ръководството на клуба им пожелава успех. На тяхно място към отбора се присъединяват няколко нови момчета, но селекцията за определени позиции все още продължава. Подготовката ще се провежда на местно ниво в спортните бази на стадион „Локомотив“, стадион „Републиканец“ – село Царева ливада и спортна зала „Дряново“. Предвидени са и пет контролни срещи за периода на подготовката.

Председателят на ОбС Тодор Георгиев заяви: „Много съм радостен, че успяхме да привлечем такъв кадър като Ивелин Драшков в Община Дряново, имахме нужда от такъв специалист в ресор спортни дейности”.

Ивелин Драшков сподели: „Преди всичко искам да пожелая на всички хора в град Дряново да бъдат здрави и усмихнати през новата година, нека тя им донесе нужната сигурност и спокойствие в тези тежки за всички времена. Също така благодаря за отправената ми поканата на кмета на Община Дряново г-н Трифон Панчев, както и на председателя на ОбС г-н Тодоров Георгиев. Когато разговаряш с хора, които знаят какво искат и имат визия в перспектива за развитието на спорта в Община Дряново, нещата се случват много бързо и с нужната акуратност.

Винаги, когато съм приемал предизвикателство в професионален план, водещ и най-важен фактор за мен е бил хората, с които ще работя, а тук намирам много добри професионалисти, с ясно изразена позиция и амбиция за постигане на целите си. Нещо, което е гаранция за съвместната ни и успешна работа. Пред целия град и всички дряновци предстоят добри времена, които всички те заслужават!”

Реклама
Реклама
Реклама