Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9516713 www.bgdnes.bg

Душманите на Очите с гривни по домовете

Под домашен арест с електронни гривни за проследяване остават подсъдимите Георги Иванчев и Тодор Славов, които бяха обвинени за стрелбата срещу наркобоса Димитър Желязков - Митьо Очите и Александър Алексиев - Сашо Водолаза, който бе убит.
Двамата бяха задържани след пукотевицата в ресторанта "4 you" в Слънчев бряг на 8 юни 2016 г., когато имаше сблъсък между хора на Митьо Очите и Божидар Кузманов - Божо Кравата.
Според прокуратурата Иванчев е стрелял по Очите, който по чудо оцеля, но претърпя няколко операции у нас и в чужбина. Тодор Славов пък е обвинен, че е убил Александър Алексиев - Сашо Водолаза, считан за бодигард на Митьо Очите.
Иванчев и Славчев бяха задържани под стража близо четири години, преди да бъдат пуснати под домашен арест през пролетта на 2020 г. Те са поискали от спецсъда да промени това ограничение в по-леко, но преди дни магистратите не са уважили молбата им, съобщава сайтът "Флагман".
Делото срещу Иванчев и Славчев и групата на Божо Кравата продължава да се гледа в спецсъда.
Самият Митьо Очите в момента е с мярка "задържане под стража" заради обвинение, че е лидер на организирана престъпна група за изнудване, палежи и разпространение на наркотици.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама