Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/9538618 www.bgdnes.bg

Лияна с щерката без срам на Малдивите

Фолкпевицата показва бомбите, но крие кой им пали фитила

С гола гръд впечатли на Малдивите фолкпевицата Лияна. От няколко дни тя почива край плажовете на Малдивите заедно със своята щерка Дениз.

Двете атрактивни дами изобщо не се свенят да се събличат по монокини или силно изрязани бански въпреки ислямската култура на местните. През изминалата есен дъщерята на певицата навърши пълнолетие и вече без свян може да показва натуралните си прелести.

Реклама

Според слуховете двете не са сами, а с тайния нов любовник на Лияна. Тя го крие упорито и не го показва на нито една от снимките, които публикува в социалните мрежи.

"В рая", похвали се самата Дениз, която се роди от връзката на Лияна с кюрдския богаташ Махмуд Йозджан. Майка и щерка определено си прекарват страхотно. Двете пият заедно шампанско в джакузи на самия бряг на Индийския океан. Освен това се вижда, че си разменят и банските. Лияна често маха горнището, като сама се похвали с горещите кадри. Тя признава, че се грижи постоянно за фигурата си дори и по време на екзотичната ваканция.

"Започна поредното ми преживяване в Рая. И, в типично мой стил, в Рая без спорт не може! Първата ми снимка е непосредствено след тренировка, защото именно тогава, въпреки рошавата коса и бързият пулс, се чувствам най-много себе си! Обичам Ви. Очаква ни едно дълго спортно, слънчево преживяване", кефи се Лияна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама