Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/9541012 www.bgdnes.bg

Търси се новата Кралица на София

След успешното провеждане и огромния интерес, който имаше към конкурса ,,Queen of Sofia 2020”, собственичката на конкурса Лейди България 2019 Ивана Славова, реши да бъде проведен и тази година. Както се казва „Нова година – нов късмет“, а именно с това и формата на конкурса ще бъде малко по-различен.

Претендентките за титлата ,,Queen of Sofia” ще бъдат одобрени първо през онлайн кастинг, а след това когато обстановката с COVID-19 се нормализира, момичетата ще бъдат поканени и за кастинг на живо. Желаещите, които искат да се запишат за участие в конкурса, трябва да изпратят 3 броя снимки в лице, цял ръст и снимка по бански. Освен изброените снимки, претендентките трябва да изпратят и техните години, височина и местоживеене.

Реклама

Ако всичко върви по план и епидемичната обстановка го позволява, финалът на конкурса ще се проведе в началото на лятото. Разбира се, победителката ще получи голямата награда, която организаторите ще разкрият на по-късен етап .Припомняме Ви, че миналогодишната победителка Анна Иванова, която освен короната на „Queen of Sofia“ си спечели и почивка в Турция.

Така че, не се колебайте мили дами, а се запишете за конкурса. Впуснете се предизвикателството „Queen of Sofia“. За записване за онлайн кастинга на „Queen of Sofia“, моля посете страницата на конкурса.

https://www.facebook.com/queenofSofia/

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама