Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/9541544 www.bgdnes.bg

Гришо и Лолита разпускат във Флорида

Райско кътче в северната част на Маями, Флорида, си избраха за малко почивка първата ни ракета в мъжкия тенис Григор Димитров и приятелката му Лолита Османова. За това се похвалиха младите влюбени в

социалните мрежи. Двамата се наслаждават на топло и слънчево време, гледка към океана, палми и всички необходими на българския спортист процедури за възстановяването му от болежките, които го настигнаха по време на Откритото първенство на Австралия по-рано този месец.

Последно двамата бяха заедно в Мелбърн, където отново демонстрираха отлично настроение. Красивата Лолита мотивира за добри игри Гришо с целувка, която бе уловена от телевизионните камери и влезе като кадър в компилациите от интересни моменти от първия за годината Голям шлем. Османова бе неотлъчно до нашето момче, с когото си направиха и няколко разходки из града и околностите му, като дори посетиха и местния зоопарк. За да документират всичко, те си пускаха и снимки на профилите в социалните мрежи.


Само преди дни стана ясно, че Димитров се отказва от турнира "Сингапур тенис оупън" от категория ATP 250, след като по първоначална информация бе потвърдено, че той ще се състезава в азиатската страна. Причина за това е именно контузията, получена в Мелбърн.
Гришо и Лолита имат достатъчно време да са заедно, тъй като българинът обяви, че ще продължи сезона си с участие на ATP 500 в Акапулко, която ще се проведе между 15 и 20 март. Българинът има чудесни спомени от турнира, тъй като е бивш шампион от 2014 година.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама