Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9543017 www.bgdnes.bg

3 г. условно за ММА боеца Деян Топалски

Почина варненският адвокат, сочен за бос на сутеньорската схема

Известният брадър и маманките му признати за виновни за сводничество

С 3 години условно отървава затвора известният ММА боец и участник в "Биг брадър" Деян Топалски! Едричкият плевенчанин е признат за виновен от Специализирания наказателен съд като участник в сводническа банда, предлагала проститутки в столичен хотел. Това става ясно от решението на съдия Пламен Евгениев, научи "България Днес". Така, ако не престъпи закона в следващите 4 години, брадърът няма да влиза в килията.

Както вестникът първи писа, Топалски го закъсва през ноември 2018 г., когато антимафиоти разбиват престъпна група за трафик на хора, каквото е официалното обвинение за сутеньорство. Според разследващите сводническата схема е действала от лятото на 2017 г. Като тартор на бандата е подпукан варненският адвокат Светослав Бързанов. Той решава да създаде бардак на 19-ия етаж в хотела, за да обслужват жриците му гостите на българското европредседателство. Някогашният бар "Тузар" е превърнат в бордей със звучното име Джентълмен клуб "Гейша". Помещението е наето от фирма за менажиране на заведения, организиране на конкурси и ревюта, в която дял има Деян Топалски.

Реклама

Самият брадър коментира, че е управител на юридическото лице, наело помещението, и не знае за разврата. Той изтъква, че нито един свидетел не го сочи като извършител на престъпление, и изразява надежда преди делото, че обвиненията срещу него ще отпаднат.

ММА боецът и юристът решили в увеселителното заведение да има еротични танци, а момичетата да предлагат сексуслуги срещу заплащане, посочват от прокуратурата. Босът измислил пирамидална структура на престъпната организация. Под него бил Топалски, а на по-ниско ниво салонната управителка Соня Маврова и помощничката й Елизавета Станева. Двете жени се изявявали като мамани и съобщавали оборота на бара и печалбата от бизнеса с плът на Топалски. Предавали му и списък с проституиращите момичета, разкриват разследващите.

Освен стандартен секс труженичките предлагали и орална любов. Тарифата била 600 лева на час, от които жрицата прибирала само 200 лв., а останалите две трети оставали за заведението. За разврата били подсигурени частни стаи, а при нужда се наемали и стаи в хотела. Имало и частна квартира в близост на ул. "Горски пътник". Сексуслугите са записвани в тетрадка под кодовете "шампанско" или "скъпо шампанско", става ясно от обвинителния акт.

Срещу сутеньорите проговарят 14 свидетели, сред които и посочените като жертви три труженички - Маргарита, Станислава и Вероника. Маги започнала работа с обещание за 80 лева на вечер, 20% от питиетата, които я черпят клиентите, и 50% при поръчка на танц. Тя получавала възнаграждение само две седмици, след което шефовете й обяснили, че срещат трудности с разходите. Затова й предложили да прави секс с клиенти, за да си докара допълнителен доход.

Станислава била информирана, че може да взима 60% от определената сума за сексуслуги - 200 евро на час. Сумата можела да нарасне до 600 евро, ако предлага и садо-мазо секс, обяснили й маманките. Вероника била инструктирана да се появи на работа в рокля, високи токчета и хубаво бельо. Тя щяла да получи половината от тарифата за секс, но трябвало да вземе парите от клиента предварително, да ги предаде на управителките и след това да задоволи желанията му. Маргарита не се появява при Темида, за да потвърди думите си пред разследващите.

За участието си в сутеньорската схема Елизавета Станева получава шест месеца условно с 3-годишен изпитателен срок. За членуване в бандата и набиране на две от момичетата Соня Маврова се разминава с 1 г. условно с 3-годишен изпитателен срок и 5 бона глоба.

Реклама

Междувременно погнатият като бос Светослав Бързанов умира и не успява да чуе присъдата си. Производството срещу него е прекратено, след като на разпоредителното заседание през юни м.г. е представен препис от смъртния му акт, потвърждават от съда. Според запознати варненският юрист е страдал от злокачествено заболяване и много залинял в последно време.

   Тренировки в ЦСКА

В спортния клуб по кикбокс и муай тай на ЦСКА тренира Деян Топалски. Като фен на "армейците" той упражнява уменията си именно на "червена" територия. Дидо дори пуска и клипчета, в които показва мощните си удари с ръце и крака. Покрай участието си в "Биг брадър" през 2015 г., Топалски се залюбва с друга риалити героиня - Гери от предаването "Женени от пръв поглед". След бурната връзка силовакът намира пристан при красавицата Николета, която го дарява със син. Малкото момченце, което носи името на татко си, споделя и неговите фенски пристрастия и вече е сред запалените привърженици на ЦСКА.

снимки:

Реклама
Реклама
Реклама