Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9546420 www.bgdnes.bg

Сашо Кадиев се забърка в гей скандал

Не съм хомофоб и расист, извинете! - категоричен е водещият

В гей скандал се забърка водещият Сашо Кадиев. Синът на Катето Евро каза в ефир, че: "Тези трансджендър хора непрекъснато мислят как да си правят операции, как да се обличат и как да се гримират и да ни го набиват това в лицето и да ни казват ние сме различни и ние сме такова. Ние ходим ли така по улицата и да казваме, че сме хетеро?". Изказването му предизвика силна реакция на гей общността, която в отворено писмо обвини Кадиев в хомофобство и поиска извинение. Такова не закъсня.

"Не съм хомофоб, не съм расист. Искрено се извинявам!" - обяви от ефира актьорът. Видимо разстроен от обвиненията, той обясни, че съжалява за случилото се. Кадиев признава, че е реагирал емоционално и необмислено и никога не е имал за цел да обиди някого. Синът на Катето Евро обясни, че не само не е настроен против хората с различна ориентация, но дори има и близки приятели от тази общност, като Азис например.

Реклама

Същото мнение изрази в подкрепа на сина си и прочутата актриса Катерина Евро. Въпреки че не беше запозната с казуса, тя сподели, че не може да повярва синът й да е имал за цел да обиди хора от която и да е общност.

"Не съм гледала предаването и не съм запозната със случая, но съм сигурна, че Сашо не е вложил зла умисъл. От малък е обграден с хора с различна сексуалност, артистични и съвсем нормално приема такива неща. Никога не бих повярвала, че може да засегне умишлено някого. Той не е такова момче, ни най-малко не е хомофоб, нито расист" - сподели пред "България Днес" майката на любимеца от малкия екран, която скоро ще видим като жури в "България търси талант".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама