Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9547843 www.bgdnes.bg

Душманинът на Милен Цветков искал бебе

Душманинът на Милен Цветков искал бебе! Това разкри годеницата на 23-годишния Кристиян Николов - Симона Цветкова. Половинката на подсъдимия младеж проговори вчера пред Софийския градски съд, въпреки че по закон може да откаже да свидетелства като негова близка.

Тя определи Кристиян като отговорен човек, който живеел здравословно. Той не пушил дори цигари, хранил се здравословно. Самата Симона била вегетарианка, а от известно време и двамата планирали да имат бебе, затова спряла цигарите. По думите й Кристиян никога не използвал наркотици. Младежът е обвинен, че умишлено причинил смъртта на журналиста при катастрофа, като е употребил три вида дрога.

Годеницата му разкрива подробности от вечерта преди фаталния инцидент на 19 април м.г. Тя опитала да празнува рождения си ден с пикник на Витоша, но полицаи им съставили актове заради мерките срещу пандемията. След това компанията отишла в дома на Кристиян. По думите на Симона той цяла вечер близал от една чаша с водка, но му станало лошо. На следващия ден тръгнали с джип към дома на авера си - депутатския син Георги Иванов. Симона не гледала пътя. Чула, че Георги извикал и после се блъснали, но не разбрала в какво. След произшествието Кристиян единствен помогнал на водещия, като му направил изкуствено дишане и му дал вода, разказва свидетелката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама