Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9556952 www.bgdnes.bg

Стефан Илчев обиден на "Капките"

Имитаторът на Лили Иванова се чуди защо не е поканен в новия сезон

Обида таи Стефан Илчев към предаването "Като две капки вода".

Певецът, който спечели седмия сезон на предаването, се чуди защо Маги Халваджиян отново не го е поканил. На въпроса: "Защо те няма в Капките?", Стефан отговаря лаконично: "Солидарен съм с Димитър Рачков".

Феновете на имитатора на Лили Иванова го заливат със съобщения, в които обясняват, че не разбират отсъствието му от сцената на музикалното тв шоу. Илчев признава, че не е гледал първия лайф на предаването, но е категоричен, че сезонът, в който той грабна първото място, е бил в пъти по-добър от настоящия. Бургазлията дори не е имал шанса да се колебае дали да участва в новия сезон.

Реклама

"Масово мнение е, че липсвам на сцената на "Капките". Радвам се, че го споделяте с мен, със сигурност много хора се чудят защо ме няма. Очакванията на хората са останали незадоволени", споделя Стефан пред феновете си в социалните мрежи.

Илчев разкрива, че през живота си е имал не една и две трудности. 38-годишният изпълнител споделя, че дори е бил заплашван, но не разкрива от кого и защо.

"Слаби хора има навсякъде и само така могат да се помислят за по-големи от комплексите си", казва Стефан.

Певецът, който до последно е очаквал да бъде включен в кастинга на предаването, признава, че в момента работи над няколко песни, но се притеснява какво ще се случи с родната музикална сцена след пандемията.

"Вълнувам се от това кога и какво ще се случи с музиката в България. Дали ще бъде същото? Дали ще има положителна промяна след дългото стопиране? Опитвам се да съм положително настроен и се вълнувам от момента, в който ще чуете нови песни от мен", споделя Илчев.

Реклама
Реклама
Реклама