Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9557017 www.bgdnes.bg

Гущерова обикаля без маска

Не иска да се ваксинира

Малко по-спокойна съм, но се пазя - казва плеймейтката

На този етап няма да се ваксинирам!

Това призна ексклузивно пред "България днес" Светлана Гущерова. Бизнес дамата, която неведнъж разкрива, че се страхува от вируса, споделя, че ваксинацията я притеснява и няма доверие в нея.

Светлана може да се притеснява, но папараците на "България Днес" успяха да щракнат бившата плеймейтка да си джитка по магазини и салони без маска. Така ли се пази?

Реклама

Гущерова бе изловена по време на среща с нейна дружка пред една от най-модерните спортни зали в столицата. Макар да избягва срещите с много хора, Светла не слага маска на следващата си спирка след залата за тренировки. От магазин за белгийски шоколади блондинката излиза с бутилка вино в ръка и няколко сладкарски изкушения. Отново без маска.

"Не съм се ваксинирала и мисля да не го правя, ако трябва да бъда честна. Малко скептично съм настроена към ваксините", признава пред вестника милионерската съпруга.

Светлето разкрива, че продължава да има притеснения относно COVID пандемията, но сега е една идея по-спокойна.

"Имам притеснения, разбира се, но смятам, че на човек като му е писано нещо, то ще се случи. Пазим се", допълва още Светлана.

Тя е категорична, че макар за себе си да не одобрява ваксинирането, за децата си спазва стриктно имунизационния календар.

Реклама

"Ние не сме хора, които излизат непрекъснато по различни заведения. Не държим на това, предпочитаме да пътуваме. Не се срещаме с много хора. Имаме определен кръг от близки, с които общуваме и се събираме", отговаря плеймейтката на въпроса дали се пазят и все още ли са изолирани.

Красивата бизнес дама разкрива пред вестника една своя несбъдната мечта.

"С Хриси мечтаем да си купим кемпер и да обикаляме Европа. Преди ми ставаше лошо по време на дълги пътувания, сега ми е любимо. Неведнъж съм казвала, че той не обича да лети със самолет и пътуваме с кола. Щяхме да си купуваме кемпер още миналата година, но пандемията започна и ни провали плановете. Ще се наложи да изчакаме, като гледам, и може би догодина ще сбъднем и тази наша мечта", разказва Светла.

Пищно тържество за ЧРД на Анелия-Добромира

Клоуни, гълъби и куклен театър са малка част от изненадите, които подготвят младите Гущерови за рождения ден на първородното си дете. Анелия-Добромира стана на две през седмицата, а Светла разкрива пред "България Днес", че в деня са отпразнували в тесен кръг събитието.

"В събота ще направим пищно тържество. Миналата година не успяхме да празнуваме първата й годинка заради пандемията. Сега съм организирала всичко, така както трябва да бъде", разказва Светла ден преди голямото събитие.

Реклама
Реклама
Реклама