Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9557193 www.bgdnes.bg

Глория стана баба на момиче

Симона кръсти бебето на майка си, таткото прави бизнес с дрехи

Примата на фолка Глория стана баба. Щерка й Симона Загорова в четвъртък роди първородната си дъщеря. Бебето носи името на звездната си баба по паспорт – Галина, и е с перфектни мерки – 3,200 кг и 50 см.

"Вече знам какъв е смисълът на живота и как точно изглежда най-истинската любов. Благодаря за благословения ден и за най-хубавия момент в живота ми! Сърцето ми е пълно!" - щастливо споделя Симона, която е на 24 години. Младата майка и бебето се чувстват добре и скоро ще са у дома.

Реклама

Таткото на бебето и Симона са заедно от около година. Любовта им пламва бързо и младежът е неотлъчно с певицата. Според клюките Даниел е бил отстранен от полицейската школа в Симеоново, заради което не е успял да излезе от там като професионално ченге. Милушев бил работил като сервитьор, което не попречило на Симона да се влюби в него. Щерката на Глория никога не е показвала афинитет към богати младежи или мастити бизнесмени, какъвто имат голяма част от колежките й. Сега таткото на бебето е решил да развива онлайн бизнес. Той продава дрехи в интернет, а младата майка му помага да популяризира начинанието си.

Освен за нереализираните планове на Дани да стане полицай слуховете носеха и за скандал между него и звездната му тъща. Глория не споделя дали одобрява младока, но в мрежата демонстрира близост с него и по всичко личи, че в отношенията им няма драма. Близки до певицата са категорични, че тя никога не би си позволила да помрачи щастието на дъщеря си, опитвайки се да я раздели с избраника й.

Глория приема с радост и благодарност факта, че вече е баба. Певицата ще бъде неотлъчно до щерка си и ще й помага в отглеждането на малката Галина.

Честито на семейството!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама