Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/9561349 www.bgdnes.bg

"Червени" фенове към Кирил Десподов: Умирай, мършо!

Клетви и закани за бившия любимец на Сектор "Г"

Жестоки клетви, закани и псувни до девето коляно понася Кирил Десподов след победата на "Лудогорец" над ЦСКА с 1:0. Бившият любимец на Сектор "Г" в момента е най-мразеният футболист за "червените", а мачът в Разград още повече озлоби феновете срещу национала.
Десподов бе най-добрият на терена за "Лудогорец" и развинти защитата на ЦСКА. След негов удар и добавка от Бернард Текпетей падна единственото попадение в дербито. Десподов се израдва бурно на гола срещу бившия си отбор, с което още повече подразни феновете.
Националът, който като играч на ЦСКА се подиграваше с публиката на "Лудогорец", се държа доста провокативно през целия мач и на два пъти бе близо до физическа саморазправа с играчи на "червените". Десподов се сдърпа с новия защитник Мено Кох и Амос Юга, които получиха жълти картони, но самият той не бе декориран от рефера Драгомир Драганов.
Минути след мача националът бе залят от "пожелания" на фенове на ЦСКА в профила си в социалните мрежи. "Мишкоо, никой не ти симпатизира вече! Страшен балък си, продаде се като к.рва", "умирай, мършо", "след контузия две години да се възстановяваш, помияр долен", са сред най-меките послания към него.


Самият Десподов твърди, че той е бил провокирания в мача.
"Играех си моята игра - каза звездата. - Излязох и наистина бях от другата страна, беше малко странно, но няма как. Исках да вкарам гол, защото, както знаете, головете ми липсват. Създавам много положения и асистенции, но те ще си дойдат. Всеки път има нерви на този мач, "горим" в играта. Имаше провокации, но няма проблем, аз ги приемам нормално. Даже накрая подадох ръка на момчето (б.р. - Кох), казах му Good luck (късмет на английски). Той ме хвана за врата нещо. Моето мнение е, че категорично надиграхме ЦСКА. Всички в отбора знаеха, че това е най-важният мач. Аз се чувствам много добре тук и се вижда на терена. Няма какво да се заблуждаваме - има много мачове и първенството не е свършило. Не са 20 точки преднина, а само шест. ЦСКА имат добри играчи и са добър отбор. Те са основният ни конкурент за титлата и ще ни създават проблеми."

Петър Жеков: Псувните го надъхват

Реклама

Псувните само надъхват Кирил Десподов да показва най-доброто от себе си на терена, смята легендата на ЦСКА Петър Жеков. Според голмайстор номер 1 за всички времена "червените" все още имат минимален шанс за титлата.


"Десподов и Антон Недялков уж ги продавахме в чужбина, а сега са в Разград и ние взехме едно дърво за тях - заяви Жеков пред "България Днес". - Казвах на Гриша Ганчев да не бърза да ги продава, а да ги остави още малко. Когато те псуват толкова много, ти се надъхваш още повече, както е при Десподов. Няма как да победим "Лудогорец", като не можем и един път да уцелим вратата. Има още доста мачове до края, ще ни бъде трудно с "Локо" и "Берое". Кой ги брои "Левски"? Тях ще ги прегазим. Добре поне, че няма да изпаднат, без тях няма да е интересно."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама