Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9574664 www.bgdnes.bg

Маргините очакват праплеменник

Семейството на Николай и Красимир Маринови - Маргините е в трепетно очакване на блага вест това лято. Двамата ще се сдобият с първи праплеменник.

Голямата дъщеря на сестра им Марияна - Бисера, е бременна, научи "България днес". Момичето ще стане майка до края на лятото. Доскоро бъдещета мама криеше хубавата новина от суеверие, но вече няма как. Коремчето на Бисера я издава. Все пак от известната фамилия пазят в тайна пола на бебето.

Реклама

Ясно е едно - бъдещета баба, сестрата на Маргините Марияна, е на върха на щастието и няма търпение да гушне внучето си. По-малката сестра на Бисера - Мария, също е в трепетно очакване да стане леля. Тя е плътно до кака си и двете често може да бъдат забелязани да се разхождат из Пловдив.

Новината за бременността на Бисера на Маргините, както е известна красивата им племенничка, идва няколко месеца след грандиозната й сватба с около 300 гости. Бисера се омъжи за дългогодишния си приятел Юра Месропян през септември. Сватбата им в известен хотел под тепетата единодушно бе определена за събитие номер едно в Пловдив през 2020 година. По блясък тържеството не отстъпваше дори на някои от най-запомнящите се в България изобщо. След сватбата младоженците бяха на меден месец в Гърция.

Братя Маргини не бяха забелязани на церемонията, но пък тяхната майка - Соня Маринова, уважи венчавката. Бабата на Бисера сега с трепет очаква правнуче.

Племенничката на Маргините и Юра бяха заедно пет години, преди да узаконят връзката си. Любовта им пламва на абитуриентския бал на Бисера. Предложението за брак бе през 2019-а. Месропян зададе съдбовния въпрос навръх 23-ия рожден ден на любимата си.

Пловдивчанинът с арменски корени е син на известен месарски бос. Завършил е езиковата гимназия в Града под тепетата. Преди 6 години влезе в криминалните хроники след стрелба с газов пистолет в лицето на 29-годишен мъж в спор за паркомясто. Тогава едва 19-годишен, Юра бе освободен срещу 6000 лева, платени от баща му.

Бисера от своя страна е зaвъpшилa Чacтнaтa пpoфecиoнaлнa гимнaзия пo икономика, но голямото й желание винаги е било да ce зaнимaвa c мoдa. От известно време тя се изявява като дизайнер. Има онлайн бутик.

Реклама
Реклама
Реклама