Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/9578394 www.bgdnes.bg

Половинката на Ибрахимович: Не искам да се женя!

Бракът може да развали всичко, така ни е добре, признава Хелена Сегер

Половинката на футболната звезда Златан Ибрахимович не иска да се жени! 50-годишната бизнес дама Хелена Сегер проговори за личните си взаимоотношения с 11 години по-младия от нея нападател на "Милан". Двамата са заедно от цели 18 години, а в светските среди постоянно мълвят за дългоочакваната сватба. Е, в крайна сметка такава може би няма да има никога.


"Бракът може да развали всичко. Така ни е добре. Не искам да ме наричат жената на Златан. Учила съм, работила съм и съм си изградила име. Не искам да съм една от многото футболни съпруги. Този етикет просто не ми харесва", отсече Хелена пред италианския вестник "Кориере дело спорт". Тя роди две деца на шведския голмайстор. Бизнесдамата разкри за първи път и куриозния начин, по който се е запознала с Ибра.
"Той беше паркирал лошо своето ферари на паркинг в град Малмьо. Беше го направил по начин, който попречи на моя мерцедес да излезе. Доста грубо му казах да си премести колата веднага. И, да, той видя нещо в мен, което му хареса - спомни си Сегер. - Не е лесно да живееш с него, но признавам си, същото важи и за мен."
Ибрахимович все още не смята да прекратява активната си кариера и ниже гол след гол за своя "Милан".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама