Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9579219 www.bgdnes.bg

Десподов с имение в Разград

Звездата на "Лудогорец" живее без гадже в къщата

С огромно самостоятелно имение се уреди в Разград българската звезда в отбора на "Лудогорец" Кирил Десподов. Той получи от собствениците братя Домусчиеви просторна къща, в която се шири сам.

Националът на България живее в имота от октомври насам, когато подписа договор с шампионите. Десподов играе в Разград като преотстъпен от "Каляри" до лятото, но има и клауза, че правата му могат да бъдат откупени напълно.

Реклама

Съседи на новодомеца разкриват, че той е много тих и възпитан, винаги поздравява и е вежлив с живущите наоколо. Комшиите казват, че никога не са виждали футболната звезда с момиче до себе си. За последно Кирчо бе гадже с Веселина - щерката на банкерката Цветелина Бориславова. Тя дори му гостува на остров Сардиния, когато той замина да играе там. Впоследствие богаташката отказа да заживее с Десподов в Италия и двамата се разделиха преди 2 години.

Иначе самият футболист разкрива, че се чувства страхотно в малък град като Разград. Самият той е роден и израсъл в още по-малко населено място, каквото е Кресна. Десподов е споделил, че има желанието да остане в сегашното си имение и след лятото.

"Мога да кажа с ръка на сърцето, че такава база, каквато има "Лудогорец", нито "Каляри", нито "Щурм" (Грац) имат. Абсолютно всичко е на топниво. Тук съм и го виждам. В "Лудогорец" правят постоянно всичко, за да могат футболистите да се чувстват много добре, да мислят единствено за футбол и да са спокойни. Това е европейското мислене", похвали клуба си крилото.

Националът е свикнал да живее в голяма къща, защото такава е и семейната му в Кресна. Таткото на Кирчо - Васил, дълги години бе част от местния общински съвет. Бащиният дом е на няколко етажа, а любимото място на Десподов е до голямата камина. През зимата той се връща там, за да се отдаде на любимото си хоби - лова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама