Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/9584031 www.bgdnes.bg

Модел се гаври с Грийлиш

Сексуалните мераци на звездите във Висшата лига са пословични. Но не всяка врата, на която милионерите чукат, се отваря.

Капитанът на "Астън Вила" Джак Грийлиш усети това от първа ръка. 25-годишният талант се хвърли с бутонките напред към прелестите на секси мръсницата Наталия Зопа. Хубавицата стана известна със своите изяви в риалити шоуто "Острова на любовта". Тя не подбира провокативните снимки, които ежедневно споделя със своите фенове.

Реклама

Прелестите на Наталия настървиха симпатягата Джак. Футболистът реши да се пробва онлайн. Грийлиш пусна лично съобщение до Зопа. В него имало само едно емоджи - помахване с ръка. Добродушното запознаване беше изтълкувано като остра кукичка за напомпаните устни на сексапилната дама.

"Най-добрият играч във Висшата лига се опита да чати с моята мацка", беше отговорът от гаджето на Наталия Хас Салех, с което тайната свалка беше разкрита.

Брюнетката, която живее в Манчестър, не отговори на съобщението. За сметка на това веднага реши да събере точки и известност.

"Момичета като нея само чакат подобна възможност, за да влязат по страниците на таблоидите и да спечелят още повече последователи в социалните мрежи. Всъщност рибата в случая се оказа Джак. Той стана за смях и вече ще внимава много с тези съобщения", разказа пред британски журналисти близък приятел на футболиста.

Наталия има 220 000 последователи в инстаграм, но след случката те могат да се увеличат още повече.

Реклама
Реклама
Реклама