Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9590192 www.bgdnes.bg

Тренираш и даряваш

Фондация „Искам бебе“ и Pulse Fitness & Spa си подават ръка с благотворителна цел. По случай международния ден на жената от 8 март до 10 март вратите на Pulse Fitness & Spa клубовете, намиращи се в София и Пловдив, ще бъдат отворени за всички желаещи да ги посетят  напълно безплатно.

Целта на кампанията е да се съберат дарения, които да подпомогнат двойки с репродуктивни проблеми. На всички рецепции ще бъдат позиционирани кутии, в които желаещите ще могат да направят своето лично дарение.

Реклама

"Ако парите са повече, може да помогнем на повече двойки", уточни Вили Томова от "Пулс". Организаторите на благотворителната компания се надяват, че много семейства и двойки с репродуктивни проблеми биха се припознали и приели като лична кауза, за да подпомогнат кампанията.


В края на кампанията събраната сумата ще се преведе на фондация "Искам бебе". Ще се избере и семейството, което кандидатства за финнасиране на процедурата и парите ще се преведат директно в клиниката, която е съгласна да извърши процедурата", обясниха организаторите.

Стойността на една инвитро порцедура е между 7000 и 15 000 лв. Семейството или двойката трябва да са български граждани да нямат право на финансиране от държавния фонд и са изчерпали опитите, както и за донорска процедура. Документите им трябва да са подготвени от клиниката, която дава съгласие, че ще извърши процедурата. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама