Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9640254 www.bgdnes.bg

Наско Колев си търси гадже

Рапърът бесен на жените заради фалшивите им снимки в мрежата

Малшанс преследва Наско Колев.

Рапърът, който е спряган за най-младото гадже в тефтерчето на Мария Илиева, не може да си намери свястно момиче. След няколко неуспешни срещи Наско изпада в ситуация да спре да вярва в любовта и да се чуди дали някога ще попадне на правилната за него жена. Варненският изпълнител се жалва от неестествения вид на потенциалните кандидатки в мрежата. От инстаграм профилите на кандидат-гаджетата блика красота и изящество, докато по време на среща на живо истината е доста по-различна. Именно на това се ядосва и Колев.

"Някой да създаде очила, с които да налагаш инстаграм филтър по избор върху лицата на жените, когато излизате", написа Наско, разочарован след поредната си среща.

Реклама

Рапърът хули момичетата, които прекаляват в пресъздаването на перфектния образ в мрежата, който е твърде далеч от реалността. Наско подчертава, че когато представата на един мъж е нереалистична, е нормално той да се вглежда във всяко несъвършенство.

"Нещата стават доста крайни вече. Дори реално да изглеждате супер, като се направите в инстаграм на кукла Барби, после на живо съвсем нормални неща - пъпчица, белег, бръчица, се набиват твърде много на очи. Това е, защото се правите на анимационни герои в инстаграм. Самички си залагате капан по този начин", съветва Наско Колев девойките.

През годините певецът стана обект на много клюки заради аферата си с Мария Илиева. Самата изпълнителка никога не е коментирала връзката им, но Наско признава, че са били заедно известно време. Илиева дори го продуцираше, но изтри записите му и забрани да се излъчват, като заяви, че не са спазени уговорки между двамата.

"Мария Илиева е минало. Нищо повече няма да кажа, защото имам нов живот", признава неотдавна Колев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама