Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9691434 www.bgdnes.bg

Тошко Йорданов яхна звяр за 80 бона

Сценаристът не ползва шофьор и охрана 

Заместникът на Слави обожава немските возила

Черен лъскав звяр за около 80 бона яхна дясната ръка на Слави Трифонов - сценаристът и официално признат от електората депутат Тошко Йорданов, изловиха го да форсира двигателя из столицата топпапараците на "България Днес".

Колата, марка "Фолксваген Артеон", обаче трудно ще накара опонентите на Йорданов да зацъкат злобно с езици, защото дори не е последен модел, нито е в клас лимузина. За сравнение най-новият модел на возилото струва над 92 бона, и то без модификациите.

Реклама

Въпреки това Йорданов е решил да смени колата си с по-нова, като отново е избрал "Фолксваген", тъй като от години се доверява на немските возила. Преди време сценаристът бе изловен да се грижи за четириколесния си любимец, като го миеше сам с пароструйка насред столична автомивка. На този пък е лепнал стикерче на предната броня.

Новата придобивка на Йорданов се отличава със стил, коментираха познавачи, забелязали как дясната ръка на Слави паркира спортния автомобил пред бившето си работно място - студиата на bTV.

Колата на Йорданов и дори емблематичното возило на Слави често са забелязвани да споделят паркинга на телевизията с колите на журналистите от медията. Въпреки че автомобилът има опция за автоматично паркиране, Йорданов предпочете сам да управлява спирането на машината и напусна луксозния кожен салон с... маратонки и раница за документи, стиснал в ръка стиропорена чашка за кафе и мобилен телефон.

Новият властови пост, който го чака, явно не променя стила на сценариста, тъй като бъдещият депутат се носи напълно неглиже, без да го е грижа кой симпатизант може да го зърне на улицата. Паметливи очевидци на спортното му облекло припомниха, че Йорданов не сложи вратовръзка дори и за изказването си от парламентарната трибуна, когато се опита да убеди депутатите да уважат референдума за мажоритарен вот.

Спортно облекло - спортни дейности! Йорданов се опита да поиграе баскетбол с празната чашка, като я метна отвисоко в контейнер за боклук. Ала неулучената кофа го принуди да отиде и да вдигне чашата от земята, след което чинно я пусна в контейнера и се шмугна в близката сграда, а малко по-късно излезе от там без раницата с документи, но с нова чанта през рамо и пликчета за пазаруване, пълни с покупки.

За разлика от лидера на ИТН Слави Трифонов, заместникът му не разчита нито на помощници, нито на охрана, нито пък на личен шофьор. Йорданов трудно ще свикне с порядките в парламента, според които депутатите се возят в служебни лимузини с шофьори от Националната служба за охрана.

Реклама
Реклама
Реклама