Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9711347 www.bgdnes.bg

Ясновидецът Божидар Караджов: Симбиоза между Борисов и Слави е невъзможна

Ще има предсрочни избори, "Има такъв народ" ще вдигне резултата си, БСП върви надолу, ако Нинова не подаде оставка 

Кой е той

Божидар Караджов е единственият българин, вписан в елитната класация на най-известните пророци в света през 2018 г. В началото на 2015 г. предсказа трагедията с авиокатастрофата над Френските Алпи. Провидя страшния пожар във влака по линията София - Кардам. В началото на 2014 г. разкри за бъдещите тогава проблеми между Русия и Украйна и отцепването на Крим. В началото на 2010 г. предсказа избухването на вулкана под исландския ледник Ейяфятлайокутл. Предсказа за сдаването на поста от Тереза Мей, както и забавянето на Брекзит. Познавал е с точност резултатите от изборите, а в началото на 2021 г. пред "България Днес" предвиди, че партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" ще стане втора политическа сила.

Реклама

Виктория СТОЯНОВА

"Чакат ни предсрочни избори, защото приемлив кабинет няма да бъде съставен!"

Това прогнозира за "България Днес" ясновидецът Божидар Караджов, който в началото на 2021 г. предвеща успех и второ място на партията на Слави Трифонов пред нашата медия, предсказание, което месеци по-късно стана реалност!

Тогава точните думи на Караджов бяха: "Партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" ще е изненадата на тазгодишните избори, тъй като ще получи най-много гласове от българите, гласували в чужбина. Бори се за второто място".

Тогава предсказателят изброи и всички партии, които ще влязат в новия 45-и парламент, което към днешна дата се оказва 100% вярно. "Това са ГЕРБ, "Има такъв народ", БСП, ДПС и Христо Иванов и коалиция. Следващият парламент обаче няма да изкара пълен мандат. Очакват ни много интересни и изпълнени с любопитни новини времена" - предрече Караджов и днес се убеждаваме, че той наистина може да вижда в бъдещето.

Седмица след изборите, които разместиха политическите пластове, разговаряме отново с ясновидеца, за да коментира ще настъпят ли промени след изненадващите резултати.

"За мен лично изненадата е ниският резултат за партията на Слави Трифонов. Не познавам г-н Трифонов, но по мое виждане той и водената от него партия не са очаквали да са втори на изборите. Въпреки това ще се окаже, че неговата формация има достатъчно експерти", разкрива вижданията си Караджов, който преди месеци сподели, че именно българите в чужбина ще дадат най-голямо доверие и вот за шоумен №1.

Според пророка на политическата арена няма място за двама бивши приятели, каквито са Борисов и Трифонов, чийто разрив в отношенията настъпи, след като Бойко стана кмет на София.

Реклама

"Симбиоза между двамата е невъзможна", категоричен е Караджов, именно защото и двамата са алфа-мъжкари.

Караджов коментира и какво ще се случи след предстоящите според него предсрочни избори.

"Ще има по-висока активност. "Има такъв народ" ще вдигне своя процент. БСП ще продължи да върви надолу, докато Нинова не хвърли оставка. Кармично й е минало председателството на партията, но пък ВМРО ще влезе в парламента. Нито една от "старите муцуни" в левицата няма да помогне на партията си. Кармично проверих лицата в БСП. Единственият, който може да вдигне на крака левицата, е Калоян Паргов."

На питането кой ще е следващият премиер на страната и има ли възможност това отново да е Борисов, пророкът е категоричен.

"Няма да е Бойко Борисов. Следващият премиер няма да е нито един от сегашните споменавани от партиите в новия парламент" - категоричен е Караджов.

Пророкът споделя, че ако се кандидатира за втори мандат, Румен Радев ще спечели отново тазгодишните президентски избори.

Времето на Нинова изтече

- Г-н Караджов, какво следва за нея оттук нататък след провала на БСП на изборите?

- Времето на Корнелия Нинова е изтекло. БСП ще има нов председател. Но докато Калоян Паргов не поеме поста, политическата формация ще буксува.

- Под бариерата от 4% останаха Волен Сидеров, Каракачанов, Валери Симеонов, хора, които бяха основни лица през изминалите 4 г. Има ли политическо бъдеще за тях или не?

- Каракачанов ще се върне на "бял кон" в следващия парламент.

- Ще се случи ли това крехко и несигурно правителство, за което вещаят политолози и социолози?

- Този въпрос ще обсъдим след предсрочните избори.

Вирусът отшумява бавно от април 

"От април страната ни започва постепенно да се завръща към нормалния начин на живот. Това не означава, че няма да има новозаразени. Безработицата в първите месеци на тази година ще е голяма, през лятото ще започне да спада. Добрата новина е, че добивът на пшеница, слънчоглед и царевица ще е голям. Коронавирус винаги е имало и ще има, както и ваксини срещу него. Да, сегашният щам е по-различен. Казах още през март миналата година, че ваксина бързо ще бъде направена. Беше нужно време да се проведат тестове с нея", споделя Божидар Караджов и уточнява, че летният сезон ще бъде добър.

Реклама
Реклама
Реклама