Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9715172 www.bgdnes.bg

Министър Ангелов спасява живота на Карамазов

След 7-годишна пауза "Сървайвър" се завръща

Започват кастингите за участници и водещ на световната игра

Живота на Владо Карамазов спасява през 2007 година сегашният министър на здравеопазването Константин Ангелов. Тогава актьорът е водещ на предаването "Сървайвър", а докторът е част от екипа.

"По време на няколкомесечните снимки в Доминикана едва не загубих живота си, но докторът ме спаси", спомня си Карамазов, след като екипът и той са нападнати от двуметрова кобра. Именно тогава Ангелов спасява всички от злото.

Реклама

"Коста се грижеше за мен, като ми изготвяше в хладилна чанта специално меню за тонус - енергийна напитка, плодове, сандвичи, вода и понякога шоколад. Отгоре лепеше надпис водещ. Следеше играта и се вълнуваше", разказва с днешна дата Владо Карамазов.

Спомените оживяват след съобщението, че след седемгодишно прекъсване предаването отново се връща на екран.

"С доктор Ангелов се запознах тогава. Той беше един вид емблема на нашия екип. Много скъп човек, с когото всички се чувствахме добре и в безопасност. Забавлявали сме се с него във всичко, дори и в мрънкането, че ни пече, че ни е топло, че сме изгорели, че искаме лютеница, че ни писна тази храна, която ни готвят", разказва по-късно Владо Карамазов.

Именно оцеляването в най-тежки и сурови условия на безлюдно екзотично място остава запазената марка и за новия сезон на "Сървайвър" у нас .Тазгодишното мото на сезона също ще е доста предизвикателно - "Надхитри. Надиграй. Надживей". Вече стартира и кастингът за участници и водещ, който трябва да завърши до 3 март догодина.

Сред най-известните и ярки участници в сезоните до момента у нас са личности като Яна Маринова, Джина Стоева, Светла Димитрова, Ива Пранджева, Ваня Джаферович, Антон Агонцев, Николай Мартинов и много други.

Реклама
Реклама
Реклама