Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/9718659 www.bgdnes.bg

Рууни се спасява с уиски

Враждата на жена му с Беки Варди му опъва нервите

Убежище в личен уиски бар и хавански пури изгражда в имението си в Чешър бившата звезда на "Манчестър Юнайтед" и националния тим на Англия Уейн Рууни, разкриха от британска строителна компания. Там мениджърът на "Дарби Каунти" разчита на усамотение от грижите.

Дотук имението на семейство Рууни струва 20 милиона паунда, но колко ще се изръси Уейн за новия си салон не става ясно. Строителите разкриха, че изпълнението ще бъде възможно най-луксозно. Съобразно интериора в салона ще има около 200 бутилки с най-качествени отлежали уискита, както и са поръчани да бъдат доставени цели кашони с най-скъпите пури от Куба. Рууни ше се радва и на отбрани вина, ликьори и коктейли. Последните били за съпругата му Колийн, която също обичала да разпуска с питие в ръка.

Реклама

Досега на Уейн и понякога на половинката му се налагало да ходят до Ливърпул, където си имали любим уиски-бар, предлагащ и други изискани напитки и пури. Още когато купи имението, Уейн поръча в изоставени селскостопански сгради да му бъдат направени киносалон, басейн с джакузи, фитнес, зала за билярд и куп други глезотии, сред които подземен авариен изход. Сега се прибавя и салонът, който не бива да е в къщата заради четирите деца на семейството.

А Уейн, и особено Колийн, имат от какво да си почиват. Новоизпеченият мениджър си няма малко грижи с отбора, та жена му сервира и скандал със съпругата на звездата на "Лестър" Джейми Варди - Ребека. Г-жа Рууни заведе дело за разкриване на лична информация срещу г-жа Варди, а сеирът се разиграва вече почти година и половина. Искът е за милиона паунда, а Рууни вече похарчи 3,5 за адвокати и такси. Сега се обсъжда примирие и прекратяване на делото, но още в началото му, Уейн призна, че това е тъпа работа и го дразни крайно много. Затова и зачестил ходенията до Ливърпул за уиски с пура.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама