Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9718954 www.bgdnes.bg

Звезди пропяха за болно момче

Изпълнители и актьори в подкрепа на 28-годишния Митко

Ако се питате какво може да събере фолкпевеца Тони Стораро и актрисата Дария Симеонова - това е общата кауза. Стотици музиканти, приятели и хора от цялата страна запяха в подкрепа на 28-годишния Димитър от Пловдив, който страда от хронична миелоидна левкемия.
Всички те се включиха в дарителското предизвикателство #ПеемЗаДимитър, което продължава. Голям брой клипчета с прекрасни изпълнения заляха социалните мрежи. Целта е да популяризират кампанията за спешно набиране на средства за лечението на младежа.
Част от добрата кауза станаха Михаела Филева, Андреа Банда Банда, Поли Генова, Орлин Павлов, Тони Стораро, Фики Стораро, Меди Гогов, Софи Маринова, Дария Симеонова, Ралица Паскалева, Владимир Ампов-Графа, Йоана Темелкова, квартет "Ноте", Ваня Джаферович, Крум, Крисия, Ивета, Деси Цонева, Михаела Маринова, Дара Екимова, Мон Дьо, Маги Джанаварова и много други.


"Вярваме, че песента е най-добрият посланик на милосърдието и емпатията и само тя има силата да достигне до всяко живо същество. Благодарим на всички, които дариха и продължават дарителското предизвикателство #ПеемЗаДимитър! Времето не спира да ни притиска, затова продължавайте да подкрепяте и споделяте каузата на Димитър. Само чрез вас той може да остане сред нас!" - е мотото, което изповядаха певци, актьори, телевизионни водещи и много други.

Реклама


Димитър трябва да започне скъпоструващо лечение в Германия. Цялата сума за трансплантацията на стволови клетки и всички съпътстващи процедури е около 784 000 лв Благотворителните инициативи за събиране на средства за лечението на младото момче стават все повече. Тренировки на открито и във фитнес зали в Пловдив, където живее младежът, както и благотворителен пазар са само част от каузите, стартирани от пловдивчани.
Начините, по които можете да подкрепите Димитър, са следните:

Чрез PayPal: [email protected]
Чрез превод по дарителската му сметка

IBAN: BG35STSA93000027867463
BIC/SWIFT: STSABGSF
Титуляр: Димитър Крумов Друмев
Адрес: "Петко Д. Петков" 23, Пловдив, ПК 4000

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама