Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/9761501 www.bgdnes.bg

Гладуващ избяга от "Герена"

Гладувашият Фейсал Рерас си събра багажа и напусна "Левски". Причината за недояждането му не бяха забавените заплати на "Герена".

Защитникът се оказа ревностен мюсюлманин. Той спазваше стриктно постите на Рамадан. Това означаваше, че не приема храна и течности в светлите часове на денонощието. Яде се и се пие само след залез слънце. За всички мюсюлмани тези ограничения започнаха на 13 април. Ще продължат до 12 май.
"Сутрин не е толкова зле, защото повечето ми съотборници не закусват. През деня обаче има моменти, в които съм гладен и ужасно жаден. Няма как - чакам до вечерта", споделя преди време Рерас по повод силната си религиозност.


Рерас, който в началото на "Герена" бе с наднормено тегло, ги спазва от първия ден и това се отрази пагубно на представянето му. В дербито с ЦСКА-София той едва ходеше по терена през първото полувреме и бе подминаван без проблеми от атакуващите футболисти на "червените". Това доведе до смяната му на почивката.
Няколко дни по-късно се оказа, че двубоят с ЦСКА-София е и последният му със синята фланелка. Той е един от четиримата чужденци, които напуснаха "Левски" заради неполучени заплати. Всъщност той така и не дочака месечно възнаграждение на "Герена". Такива не са давани от пристигането му в отбора през зимата до напускането му.
В момента Рерас преговаря за прекратяването на договора му със "сините". Поне до края на миналата седмица той все още бе в София със семейството си, въпреки че така и не се появи на тренировка.
Защитникът е женен и има малка дъщеричка. Съпругата му не е мюсюлманка и той ревностно я крие. Въпреки това "България Днес" успя да я разкрие. Казва се Манон. Тя е изключително симпатична блондинка. Г-жа Рерас е от лятото на 2019 година. По време на сватбата тя вече е в напреднала бременност. Следва неотлъчно мъжа си при смените на държавите и отборите. Видимо се чувстваше отлично в София.


 

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама