Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9769399 www.bgdnes.bg

Васко Найденов в Гърция при голямата си любов

Приятели сме, тя е съседка на Ивайло в къщата му там

Топизпълнителят Васил Найденов и до момента се вижда с голямата си любов Ани Върбанова, научи "България Днес". Това се случва всяко лято, когато изпълнителят на "Болката отляво" успее да открадне няколко дни и да плажува в Гърция.
"Така е, приятели сме с Ани Върбанова и се виждаме на морето. Тя е съседка на импресариото ми Ивайло, който има къща там. С Ани ни държи едно дълго приятелство през годините. С нея се запознах в Естрадния отдел на Консерваторията. Бях специалност "Пиано", а тя - "Пеене". И днес двамата имат много спомени от миналото време.
"Беше много хубав период. Тогава наложихме кецовете с моя колега, Бог да го прости, Косьо Марков. Винаги съм спазвал веруюто, че е изключително важно хората да те харесват, да ти вярват, да идват заради теб на концерт. Никога не съм имал дизайнер. Помагали са ми мои приятелки със съвети и съм разчитал на собствения си вкус. А Ани също имаше безупречен такъв", спомня си днес Васил Найденов. Според него не всичко е пари и той никога не е ламтял за много. "Пари рано или късно се правят. Не мога да кажа, че това е най-голямото щастие. Те са по-скоро необходимо зло."


По време на пандемията най-добрият БГ изпълнител не си е мечтал да пътува, тъй като си е "взел" това преди години. "Пътувал съм много. Имал съм по 40-50 полета, в един момент бях като стюардеса. В Русия особено много се пътуваше, но днес не обичам да летя. Не че изпитвам страх, де", смее се певецът.
Според него политическата ситуация, в която се намираме, е противоречива, но пък смята, че Слави Трифонов би се справил с управлението, защото е "интелигентен и ще намери точните хора". "Народът толкова е лъган за какво ли не, че се търсят варианти. Явно вече стигнахме до варианта да правим демонстративно шоу", сподели певецът.


Както "България Днес" първи писа, Васко Найденов се завръща с концерт на 29 май в частен клуб. "Със сигурност ще изпея няколко пъти тоталния хит, който хората постоянно искат "Болката отляво", смее се Найденов. Последно той пял песента на бис 12 пъти.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама