Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9771864 www.bgdnes.bg

Развигор Попов и Мими Иванова: Ваня беше светла душа

"Ако трябва да определя с една дума Ваня Костова, това е думата, с която тя си обръщаше към приятели - "душа". Тя беше светла душа и пееше, пееше, просто пееше", каза по Нова тв композиторът Развигор Попов по повод кончината на голямата певица.

Ваня костова почина късно вечерта на Гергьовден. Извиканите лекари от "Бърза помощ" я намират в критично и безпомощно състояние и не успяват да й помогнат. В последно време певицата признаваше, че има силни болки в кръста, но мечтаеше за нови концерти.

Реклама

Мими Иванова сподели, че все още не могат да повярват на тази новина. "Гласът й беше вълшебен, познаваем, колоритен. Имаше чудесно чувство за хумор и умееше да събира приятели. На едно наше участие спря тока, Ваня организира осветление със свещи и повече от час пя на гостите", разказа Мими Иванова.

От родния град на певицата със спомен се включи Стефан Илчев: "Изгубихме един ангелски глас, който носеше емоции. Моята любима нейна песен е "Ах, как можах да те пусна" на Стефан Димитров. Как ще пуснем сега Ваня...", сподели Илчев, който е близък с Боян - сина на Костова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама