Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9781485 www.bgdnes.bg

Дъщерята на Илия Павлов печели от уроци

$200-300 долара на час взема милионерската наследница от курсисти по йога в САЩ

Солидни приходи от уроци по йога си докарва в САЩ дъщерята на убитият шеф на корпорацията "Мултигруп" Илия Павлов, научи "България Днес". По-малката наследница на боса Паола се отдала на уелнес практики за разлика от кака си Венцислава, която се е посветила на майчинството след раждането на сина си в Арабските емирства.
Завладеният от жестоката пандемия от коронавирус свят се оказва подходящ за развитие на бизнеса на Паола, или Пипи, както всички в САЩ наричат дъщерята на Илия Павлов. В блокираното заради заразата общество младата милионерка развива успешен бизнес, в който основна дейност са уроци по йога и уелнес практики за постигане на съвършенство в духовния и физическия живот. Невъзможността за групови сеанси принудила Паола да наблегне на индивидуалните занимания с последователите на източните тренировъчни практики. Естествено, този тип преподаване върви на много по-високи цени от груповите занимания. Според познавачи на бранша тарифата на един час, проведен в такъв режим, е няколко пъти по-висока от обучение в клас с много курсисти. В официалния си сайт Паола изрично подчертава, че провежда обучението на клиентите си в безопасна среда и групи с не повече от трима души.

Реклама


Цените на младата йога учителка варират от 180 до 300 долара за тренировка в зависимост от продължителността на сеанса, показват данни на официалния сайт на Паола Павлова. Шейсетминутна сесия струва $180, а тарифата за час и половина скача до около 300 долара. В програмата има и специални занимания, като едно от най-атрактивните е йога за булчинско парти, чиято цел е духовно и физическо стабилизиране на участниците срещу сумата от 300 долара на човек. "Отпразнувайте специалния си ден с йога преди сватбата, за да успокоите всяка тревога с чувство на лекота и блаженство", е офертата на Паола към бъдещите булки и техните приятелки.
В преподавателката си дейност наследницата на Илия Павлов е включила и програма за обучение на корпоративни клиенти. За шефовете на бизнес корпорациите Паола изготвя програма с индивидуални техники за възстановяване на служителите им. В плана са включени различни форми - семинари и класове, чиято цел е подобряване на начина на живот на работното място. Цените на тези обучения се договарят индивидуално, а според познавачи на бранша тарифата е доста по-висока от тази, предлагана за самостоятелни сеанси.


Информация от официалната страница на Паола показва, че тя не е от този тип бизнес дами, които не правят стъпка, без да им бъде платено за това. Наследницата на Илия Павлов консултира кандидати за духовно усъвършенстване и онлайн, без за това да иска хонорар. Единственото условие за тези, които не могат да си позволят скъпи уроци, е да изпратят на уелнес треньорката имейл, че желаят консултация. Тя уверява, че ще изпрати без пари на всички пожелали няколко професионални съвета за лесни и полезни дистанционни практики.
Самата Паола споделя с последователите си, че практикуването на йога я е извадило от дълбоката депресия в юношеството. В нея попаднала след разстрела на баща й през 2003 г. в София, когото тя губи едва 12-годишна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама