Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9782757 www.bgdnes.bg

Артисти и певици: Искаме военен за служебен премиер!

Винаги ще бъда опозиция на президента, кани се Васко Кръпката

Актьори и певици се обединиха около мнението, че военен кадър трябва да е служебен премиер.
Както е известно, днес президентът ще назначи с указ новото правителство. Фаворит №1 за управник на страната ни до следващите избори е бившият генерал Стефан Янев, който е президентски секретар.
"Най-добре да е военен човек - каза пред "България Днес" певицата Кали, която е една от малкото изпълнителки, вълнуващи се от политика. - Това е чудесна алтернатива. Да ни стегне за два месеца, колкото му е мандатът.

С военен кадър начело ще има строги и ясни правила. Ще се вкара някаква дисциплина. Иначе много ми се иска да е някой млад човек. С добро образование в чужбина. Но за периода от време, който има, е по-удачно да е някой генерал и човек от армията", добави още изпълнителката на вечния хит "4-4-2".


На същото мнение е и актьорът Китодар. Според Кито страната ни има нужда от човек, който е преминал през казармата. Актьорът добавя, че никога не би влязъл в парламента, дори да го молят на колене.
"Никога не съм се интересувал от политика. Ако служебният премиер е военен, поне ще ни държи изкъсо. Щом е бил в казармата, значи ще е строг, но справедлив", сподели пред вестника Китодар.
Певецът Васко Кръпката изобщо не се вълнува от избора на президента Румен Радев. Фронтменът на "Подуяне блус бенд" няма претенции, нито се интересува кой ще е служебен премиер.
"Нямам вяра на Румен Радев - изригна пред "България Днес" Кръпката. - Винаги ще съм опозиция на президента. Интересува ме само рокендролът", добави още Кръпката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама